Typer av Morris Mini Cooper instrumentpaneler

Namnet, Morris Mini Cooper, ger inte rättvisa åt det faktum att denna bil var hjärnan barn av två tillverkare, Austin och Nuffield motorer. Morris, i själva verket var en modellserie från Nuffield motorer. År 1961 lade fordonets designern John Cooper en racing motor för konceptbilen, skapa vad som kallas nu som Mini. BMW äger för närvarande på Mini. Eftermarknaden instrumentpaneler speglar den sportiga stilen av lyxvarumärket. Racing

Racing instrumentpaneler är på konsumentmarknaden för Mini. Några av dessa instrumentpaneler är gjorda av kolfiber. Wet-lägga kolfiber används för beställningar med blanka ytor. Förinpregnerad kolfiber används för tråkig finish. Den BRP Racing Edition erbjuder ökad funktionalitet genom att minska bländning och Dämpa ljudet i fordonet kabinen.
Vinyl
p Det finns flera typer av vinyl instrumentpaneler finns som eftermarknad tillägg för Mini. Vinyl erbjuder utseendet av läder med hållbarhet och låga underhållskostnader av en syntetisk. De skiljer från klippningar i sten, blå, silver och rött. Stenen trim är utrustad med två klockor, medan var och en av de övriga trimmar har tre.

Mini högerstyrda modellen eftermarknaden instrumentpaneler görs
RHD Model Editions att lägga lyx till din bil. Mini högerstyrda modellen instrumentpaneler finns i äkta valnöt och träkol svart med kromade ringar. Dessutom kan antingen trä eller svart finish köpas med en glänsande, legerat trim. Beundrare av endera avslut kan välja en, två eller tre klockor.
LHD Model Editions

Ägare av Mini LHD modellen har många av samma lyxiga alternativ som RHD modell ägare. One-klocka instrumentpaneler är inte tillgängliga, dock. Ett LHD alternativet inte tillgängligt för högerstyrda modellen är en ren legering finish.
Centre Speedo Mini

Anpassning dashboards för Mini Centre Speedo-modellen finns i valnöt och träkol svart. Alla dessa instrumentpaneler är utrustade för tre klockor. The Rover klockan center instrumentpanelen har tre klocka utrymmen är lika stora, medan Elf /Hornet typ har en stor klocka i mitten omgiven av två mindre klocka utrymmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97443.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.