Enklaste sättet att sätta på en Läderratt Cover

Rattklädsel är ett bra sätt att piffa upp en gammal bil genom att dölja en sliten hjul ut styrning eller lägga till en färgglad accent till din dashboard. Många rattar blir knäckt eller kladdig efter många års användning, så en ratt täcka kan verkligen förbättra det allmänna utseendet på din bil. Läderratt täcker ofta kräver att du snöra på locket till din ratten, så kontrollera att din ratt täcka levereras med en nål och snörning tråd innan du köper. Saker du behöver
Steering
hjulsida Måttband
Snörning sträng
Needle
Isopropylalkohol
Rag
Visa fler instruktioner
1

Mät diametern på din ratt och se omslaget du tänker använda är lämplig storlek. En ratt täcka som är för små kommer att bli svårt att få på och en som är för stor kommer inte att passa korrekt.
2

Rengör ratt med isopropylalkohol och en trasa. Ratten ska vara ren och torr innan du börjar installera locket ratten.
3

Center ratten.
4

Avlägsna locket ratten ur förpackningen och kontrollera instruktionerna för positionering information. Placera ratten täcker lämpligt över ratten på bilen.
5

Vik tillbaka framsidan av ratt täcka, och forma den runt ratten. Bort häftmassa stommar, och lokalisera hålen för gängning.
6

Tråd din nål med snörning tråd och börja snöra på den punkt som anges av instruktionerna. Fortsätt att snöra runt diametern på ratt täcka, drar din tråd spänd med varje söm.
7

Finish snörning runt hela den ratten täcker och dra din tråd spänd. Knyt två knutar i änden av tråden, trimma bort överflödigt, och dölja knutar inuti ratt täcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97362.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.