Lägga Höjd till Auto Säten

bilsäten allmänhet har flera grader av anpassning för att möjliggöra för föraren att hitta en bekväm ställning. Medan framåt och bakåt rörelse är viktigt att se till att föraren kan nå kontrollerna, många fordon har liten eller ingen vertikal justering. Eftersom detta faktiskt sett avgör huruvida mindre förare kommer att kunna se klart, det är definitivt ett giltigt övervägande. En låg sitthöjd försämrar sikten från bilen och kan leda till ryggproblem på grund av dålig ergonomi. Dessa frågor kan lösas med hjälp av en stamledning kit. Saker du behöver
Ficklampa
skiftnyckel
Justerbara fästen sitsresare, ett par för varje sittplats
Hylsnyckel
Stack av telefonböcker
Visa fler Instruktioner

1

Parkera bilen på en plan, jämn yta. Aktivera parkeringsbromsen. Skjut fram stolen mot pedalerna så långt det går. Detta kommer att göra det lättare att komma åt de bakre skruvarna.
2

Placera ficklampan i fotutrymmet, pekar under sätet, belysa befintliga fästet och bultar. Ta bort skruvarna på undersidan av sitsen med hjälp av en skiftnyckel. Det kan ta lite tid att ta bort dem så det finns lite utrymme för att vrida nyckeln under sätet. Med hjälp av en hylsnyckel kan hjälpa till här, förutsatt att det kommer att passa mellan sätet och golvet.
3

Lyft sätet ur bilen. Den aktuella sätet monteringskonsol kommer att monteras på skenor skruvat vid golvet i bilen. Ta inte isär den övre delen av sätet fästet. Ta bara de bultarna som håller rälsen på golvet i bilen. Med sätet avlägsnats, bör det vara möjligt att använda hylsnyckel för att ta bort bultarna från golvet.
4

Ta bort den nuvarande sitskonsolen från bilen. Ställ riser parentes i position på golvet. Stigaren består av en bas skena som monteras på golvet i bilen, en justerbar mittsektion med en låsbult eller stift, och en övre skena, avsedd för att ta emot basen järnväg av den gamla konsolen.
5

Bolt basen järnväg av stigaren fästet till golvet i bilen med skruvarna som medföljer satsen. Skruva den gamla sitskonsolen till stigaren med de ursprungliga bultarna som togs bort från golvet tidigare. Dra åt alla dessa skruvar med hylsnyckel, se till att de tätt sittande, lämnar ingen lek eller rörelse i stigaren fästet.
6

Byt sätet och de ursprungliga bultarna från undersidan. Återigen, se till att alla skruvar är ordentligt åtdragna, och kontrollera eventuella lös rörelse. Lossa skruvarna på stigaren fästet något, så de är fortfarande lätt gripa plattorna på fästet. Skjut sitsen upp till rätt läge för din längd och dra åt skruvarna.
7

Justera nyinstallerade stigaren med trial and error för att ställa in sitthöjden korrekt. Lossa skruvarna och placera en bunt telefonböcker mellan undersidan av sätet och golvet för att hitta en lämplig höjd. Dra åt bultarna och ta bort böckerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97636.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.