Hur man byter en automatisk Shift Knob

Förare av fordon med automatisk växellåda växla genom att hantera en spak toppas av en växelspaksknopp . Dessa automatiska växelspaksknoppar , vilka i allmänhet omfattas av läder eller krom , kan bli sliten med tiden och kräver att du ersätta den . Du kanske också vill byta ut din gamla växelspaksknopp med en skräddarsydd , krimskrams ratten . Processen är relativt okomplicerad , och bör bara ta några minuter . Saker du behöver
Skruvmejsel
Spetstång
Wire Clippers
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet och ställa nödbromsen . Avlägsna skruven inuti ett litet hål på baksidan av ratten med en skruvmejsel . Placera skruven någonstans kan du enkelt hämta den , och dra av växelspaksknopp . Skär överväxeln trådarna med hjälp av tråd Clippers . Om du har en överväxel funktionen , måste du koppla om de gamla kablarna till de nya.
2

Lokalisera beklädningsdetalj vid basen av ratten , om det inte finns något hål . Dra ner den och leta efter en stoppbygel . Ta klippet med tången , sedan försiktigt bort vredet . Återigen , skär överväxeln trådarna .
3

Placera den nya ratten på axeln . Omvänd de steg du tog för att ta bort den gamla ratten , om inte anvisningarna från ratten s kit hänvisa dig att göra något annat .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97303.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.