Hur göra anpassad instrumentpanel Lastpallar

En bils streck är en av de mest oförstörbara delarna av fordonet. Byggd med glasfiber eller hårdplast, kan ett streck tål oftast blåser en passagerare eller förare kan avsiktligt eller oavsiktligt leverera. Över tiden kan dock solljus missfärga din instrumentbräda, om du vill ersätta din dashboard eftersom det har förlorat sin skarpa färg eller om du bara behöver en förändring, måste du göra en pall med den exakta formen och storleken på det befintliga instrumentbrädan . Saker du behöver
Ratchet
Skruvmejsel
Skiftnyckel
Silvertejp
Tidning
fiberglasmatta
Arbete handskar
glasfiberharts
Paint Bucket
stick
2 målarpenslar
Borrmaskin
Forstner bits
100-slippapper
Gummerad beläggning
Visa fler instruktioner
1

Slå på bilens av och lossa kablarna kopplade till de positiva och negativa polerna på batteriet med en spärr, vilket kommer att minska strömmen till fordonet
2

Ta bort alla bultar och skruvar som håller instrumentpanelen på plats. med en skruvmejsel och en skiftnyckel. Kasta inte dessa bitar bort, du behöver dem för att fästa den nya instrumentbrädan pallen. Konsultera instruktionsboken om du inte kan hitta alla bultar och skruvar.
3

Lyft instrumentpanelen upp och iväg. Du kanske behöver en assistent för att hjälpa dig dra upp och ta bort streck från fordonet.
4

Tape hela ytan av instrumentpanelen med silvertejp.
5

Lay tidningen över en plan yta och placera glasfibermatta ovanpå tidningen.
6

Sätt på dig arbetshandskar och blanda glasfiber harts med härdaren som kommer med det enligt tillverkarens anvisningar . Använd en ren gammal hink och en färg pinne att röra om hartset.
7

Paint den yttre ytan av den glasfibermatta med hartset. Se till att hela ytan är täckt med ungefär en 1/8-tums tjockt lager av harts. Mattan över den gamla instrumentbrädan
8

Place och tryck fast den i instrumentbrädan tills den tar på samma form.
9

Låt glasfiber formen härda i minst 8 timmar.
10

borrhål instrumentpanel instrument och skruvar genom glasfiber formen med en borrmaskin och Forstner bitar. Starta hålen från undersidan av formen och använd hålen från den gamla instrumentpanelen som din guide.
11

Avlägsna glasfiber mögel från gamla instrumentbrädan och ställ den på en plan yta.

12

Jämna kanterna på glasfiber mögel, liksom hålen, med 100-grit sandpapper.
13

Paint den yttre ytan av formen med gummerad färg. Använd bara tillräckligt med färg för att täcka den dämpade tonen i glasfiber harts.
14

Låt färgen torka i minst 2 timmar.
15

Placera glasfiber formen in fordonet i samma riktning som den gamla instrumentpanelen.
16

Inspektera hålen på formen och se till att de följer med instrumentpanelen instrument och skruvhål i konsolen. Om de inte rada upp, ta bort mögel och justera storleken på hålen med Forstner bitar och sandpapper.
17

Skruva den nya glasfiber instrumentbrädan på plats med de ursprungliga skruvar och bultar du bort . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97698.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.