Installation av en Oil Catch Can

Hot-rod bilar kräver extra komponenter för extra säkerhet och prestanda. Om du har en bil modifierad för hastighet, behöver den en olja fångst kan installeras. Detta kan är utformad för att filtrera ut oljan ångorna från vevhuset, hålla din bränslets oktantal hög och minska eventuella detonation risk. Den exakta Installationen varierar beroende på ett antal faktorer, speciellt om du installerat ett PCV-system i motorn Saker du behöver
Stålull fångst
olja kan
Wrench
Skruvmejsel
vakuumledningarna
Visa fler instruktioner
1

Fyll burken med en liten del av stålull om du använder en burk som inte är internt förbryllad. Ullen kommer att fungera som ett filter för olje ångor när de passerar genom burken.
2

tryckluften bilens bränslesystem. I de flesta fall, ta bort bränslepumpens relä från säkringsdosan sedan köra motorn tills den stannar.
3

Välj en plats i motorrummet för att montera oljan fångsten kan. Detta beror mycket på vilken typ och orientering av din motor, men det kan vara en bra plats på ramen järnväg.
4

Fäst oljan fångst kan för att din monteringsplats i motorrummet med hjälp av burkens ingår fäste och dess skruvar /bultar.
5

Koppla oljereturledningen förbinder insugningsröret till PVC-ventilen med en skiftnyckel på dess armatur.
6

Anslut olja fångst kan till PVC ventilen med en ny vakuum linje. Anslut burken till insugningsröret med en annan vakuum linje.
7

Knyt nya vakuumledningarna ner med buntband, vilket gör att du inte binda dem till alla komponenter som rör sig eller få alltför varm. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97663.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.