Hur man installerar ett armstöd i en Ford Ranger

Ford Ranger-modeller med 60/40 split bänk sittplatser arrangemang kommer med ett armstöd fäst vid förarsidan säte. Om detta armstödet är skadad eller lös, måste du ta bort den för att installera en ny. När du installerar det nya armstödet, se till att du köper en kompatibel fabriken ersättare. Eftermarknad ersättningsmedel kan inte anpassa ordentligt om de inte är särskilt utformade för Ford Ranger. Räkna med processen att installera ett nytt armstöd att ta cirka 20 minuter. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

tag justeringen bar under den främre förarsidan sits. Skjut stolen så långt fram. Flytta till passagerarsidan säte. Fatta sitt anpassningsprogram bar och tryck in den hela vägen tillbaka. Sitt i passagerarsidan säte medan ersätter armstödet. Detta gör att du kan komma åt den lätt.
2

Skjut in armstödet i "upp"-läge. Undersök den nedre kanten av armstödet, där den ansluter till förarsidan stolen, ser du en bult och en stjärnskruvmejsel. Ta krysskruven med skruvmejseln och ta bort bulten med en spärr.
3

Packa upp armstödets tyget. Blixtlåset är närmast passagerarsidan säte. När du öppnar tyget, ser du en extra bult fäst vid armstödet kudden. Denna bult fäster stången som fäster armstödet till driver'a sidan sätet. Avlägsna bulten med spärrfunktion.
4

Lyft upp armstödet för att ta bort den från fästet. Ställ den åt sidan. Ta det nya armstödet och rada upp med monteringshålen. Packa upp tyget för att exponera stången där den stora bulten går.
5

in och dra den stora bulten. Sätt i den andra bulten och dra åt den, och sedan sätta i och dra åt Phillips skruv. Zip tyget till slut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97506.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.