Vad gör du om en vippströmbrytare LED tänds inte

Vippströmställare är ett vanligt sätt att använda ström när det behövs och stänger av den när den inte behövs. Dessa växlar har oftast en stam som kan kopplas in eller ur när det är lämpligt. De har en positiv och negativ pol på baksidan av switchen och några har även inbyggda reläer som en säkerhetsåtgärd. Vippströmbrytare kan även ha lampor inbyggda i omkopplaren lyser när strömmen är. Wiring

Toggle-switch ledningar är en enkel inställning. Omkopplaren är kopplad till både kraftkällan och objekt som behöver ström. Objektet sedan kopplas till den negativa sidan av batteriet. Kontrollera alla anslutningar som används mellan brytaren och batteriet, inklusive den negativa kabeln och kablarna som går in i växeln. En dålig eller felaktig anslutning kan leda till fel i växeln eller det föremål som drivs. Kontrollera kablarna som går in i kontakten och se till att de är på rätt plats för makt och mark. Det bästa sättet att göra dessa anslutningar är med lod och ett täckmaterial som eltejp. Dessa material säkerställa att en elektrisk ström har gjorts. När trådarna har kontrollerats, prova brytaren igen. Om omkopplaren ändå inte fungerar, det finns förmodligen ett problem med växeln. Försök med en annan switch i kretsen. Återigen, se till att anslutningen till växeln är god och vänd toggle.
Reparation

att byta LED-lampa i några vippströmbrytare, demontera hela brytaren. Ofta är detta inte ens möjligt utan att skada omkopplaren. LED vippströmbrytare är tillgängliga från bildelar butiker. En ny switch kan spara tid och besvär genom att ersätta den felaktiga brytaren. Om du vill reparera växeln, kan LED-lampor också köpas från bildelar butiker eller hos återförsäljare online. Använd en platt skruvmejsel eller kniv för att dra isär plasthöljet på switchen och exponera LED switch lampa. De flesta lysdioder ska lödas till switchen och måste kapas eller slipas av strömbrytaren. En Dremel verktyg kan hjälpa dig med denna del av reparationen. Sätt i nytt ljus över de elektriska flikar och löda dem på plats. Sätt brytarhuset ihop och anslut den ursprungliga byta till kretsen och bläddra på strömmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97168.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.