Hur du gör din egen Bilinteriör

Räkna ut hur du gör din egen bil interiör passar din stil tar bara lite tid och ansträngning. Anpassa sätena, bindestreck, är även taket så snabbt och enkelt som att plocka ut rätt smycken att bära med din perfekt outfit. Saker du behöver
Seat coversFloor matsSteering hjul coverPersonal hängande mementosStickers och /eller streck Bobble figuresPhotos och /eller vykort
Visa mer Instruktioner
1

Plocka ut nödvändigheter dekorera bilen på insidan. Välj funky klädslar. Det finns många alternativ. Grab matchande golvmattor. Du kan få de som matchar mönstret på era platser eller köpa några som kompletterar designen. Plocka ut ett fint lock ratten också. De finns i en mängd olika färger och texturer, du kan också få en i läder eller lurviga material. Den bonus med mjukare är att de inte kommer att få så varmt och klibbigt på sommaren eller som iskallt på vintern. Se Tips för en rolig twist på att blanda och matcha.
2

Häng några minnen. Även om det är mot lagen i de flesta områden att hänga allt från din backspegel, kan du hänga en favorit prisma, prom strumpeband eller examen tofs från din radio, värme eller luft rattar conditioner. Bara vara försiktig när du använder dem så att dina minnen inte hamnar på golvet.
3

Liva upp din instrumentbräda. Du kan använda de klistermärken som du ser i godis maskiner runt staden eller ens göra anpassade dem på datorn som går med den stämning du försöker ställa in. Det finns massor av tillbehör såsom stick-on-the-dash Bobble siffror som hulaflickor och luftfräschare i en mängd olika färger som sitter där.
4

headliner på din bil är en ofta förbisett område. Använda push stift, kan du please upp favoritbilder eller vykort som verkligen berättar en historia om vem du är. Detta fungerar särskilt väl om det är ett äldre fordon där headliner är rippade eller faller ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97034.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.