Hur man tar bort en ratt på en Nissan Pickup

Pickups har kommit en lång väg, och Nissan raden av lastbilar passar in i den kategorin. När allt, de brukade vara liten mini-lastbil, och nu har de medelstora Frontier och full-size Titan. The Frontier kommer med massor av alternativ från fabriken, men inte alla fordon kommer med reglagen på ratten. Om du vill ta bort din ratt för att installera en ny, kan det göras hemma med enkla verktyg, så länge du vidta lämpliga säkerhetsåtgärder. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
skruvmejsel
1/2-tums ratchet, förlängning och uttag
Ratt avdragare
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats

Visa fler instruktioner
1

Pop huven och använd en skiftnyckel för att koppla bort minuspolen från batteriet. Låt fordonet att sitta i tio minuter innan du fortsätter.
2

Titta under botten av ratten och lokalisera ett litet hål i panelen. Placera skruvmejsel i hålet och pressa upp mot innertaket. Detta kommer att dyka krockkudden ut ur hjulet. Dra airbag bakåt och lossa kablaget från krockkudden. Ta krockkudden ur bilen och ställ den åt sidan, med hornet knappen pekar uppåt.
3

unbolt mitten av ratten från rattstången, med 1 /2-tums spärrfunktion, förlängning och ingångar. Placera avdragaren ratten på kolonnen så att mitten av avdragare är där muttern på ratten var, och trä sedan bultarna som följer med avdragare genom avdragare själv och i hålen på sidorna av centrum muttern på hjul, med en 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Dra ner i mitten av ratten avdragare, med 1/2-tums Ratchet och uttag, tills hjulet dyker off av kolonnen. Försiktigt dra bort det från kolonnen och lossa ledningarna som leder till hjulet, med händerna. Unbolt avdragare ratten från hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97166.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.