De bästa ersättningen lädersäten för en Miata

Några bilar har haft varaktig popularitet Mazdas Miata. Dess tilltalande kurvor, tillförlitlighet och enastående prestanda gjorde det en omedelbar succé, och det fortfarande vänder sig idag. Om du är som brinner för det som de flesta ägarna är, du letar alltid efter sätt att förbättra sitt utseende och prestanda. Lädersäten kan göra både och. De har ett raffinerat utseende och lyxig känsla, men de är också hållbara och bekväma. En läder makeover kan verkligen förvandla din Miata interiör. Katzkin

bilinredning specialister som Auto Trim Seattle stav deras rykte om de produkter de använder. Deras kunder förväntar show-kvalitet resultat och de är villiga att betala för dem. Enligt AutoTrimSeattle.com, är passform, finish, färg och struktur match Katzkin läder det bästa på marknaden. Det är därför de använder den. Priset för professionell installation kan vara ur din liga, men du behöver inte en professionell installatör att uppleva Katzkin läder. Du kan göra jobbet själv med några grundläggande verktyg. Katzkin skal finns i enkel-eller tvåfärgade mönster med ett utbud på över 1.400 inre mönster och mer än 70 variationer färg. Du är säker på att hitta en som passar din bil och personliga preferenser. De erbjuder också ett treårigt, 36.000 mil garanti.
Coverking

Folket på Coverking ha ett namn att leva upp till, och de gör det med hjälp av topp kvalitet OEM-kvalitet (Original Equipment Manufacturer) läder och utforma sin klädsel med CAD (Computer Aided Drafting) datorer. Coverking s state-of-the-art Kalifornien anläggning ger dem möjlighet att göra klädsel med en tät, passform och en fabrik utseende. Dessa platser är skräddarsydd för Miata och du kan få dem i beige, grå eller svart. Du får också ett års garanti att du inte kommer att behöva eftersom Coverking leverantörer som AutoAccessoriesGarage.com har fått kundrecensioner som är 99-procent positiva.
Good-Win Racing

lädersäten du enkelt kan installera själv, har god-Win-Racing.com bara biljetten. Deras Läder Återställa kit har några smarta tänkande bakom dem som klipper monteringstiden till mindre än en timme. För att få denna bekvämlighet, behöver du inte offra passform och finish heller. Anledningen är att god-Win Racing säten har en passform och form som matchar dina befintliga platser. Bara sträcka dem över dina utslitna säten och låt dem snäpper på plats. Den attraktiva ribbade utformningen av dessa bra-Win Racing säten ger din Miata ett helt nytt utseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97366.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.