Fitting Instruktioner för Corbeau Säten

Corbeau är en av de många företag som gör eftermarknaden säten för en mängd olika fordon. Säten som gjorts av Corbeau är en stor uppgradering för bilägare som behöver mer aggressivt stärkt säten eller som helt enkelt vill ha utseendet av en ras eller sport sits. När man beslutar vilka Corbeau platser att installera i din bil, finns det några faktorer att tänka på, bland annat vad fordonet är i första hand kommer att användas för och hur stor bilens interiör är. Det är också viktigt att tänka på hur stor - eller liten - den primära sitter i sätet kommer att bli. Instruktioner
1

Betrakta den huvudsakliga användningen av fordonet innan ett slutgiltigt beslut om vilken sittplats du installerar. Många en trevlig gata bil har gjorts obekväm genom tillägg av ett stycke race säten som är svårt att komma in och ut ur och är alltför fast för de flesta vanliga körning. Om bilen används i första hand på gatan, kanske du vill gå med ett säte som Corbeau A4, som är lutning justeras så att baksätet området kan nås, om fordonet har en. Om du installerar ett stycke hinkar i en tvådörrars bil med baksäte, tillgång till detta område kommer att vara mycket begränsad. Å andra sidan, om bilen är en dedikerad ras eller spår bil, kommer du att bli mycket bättre med ett av de företag som mer aggressiv, ett stycke race skopor.
2

Kontrollera att sätena inte är för stor för din bil. Många äldre sportbilar som Datsuns och MGBs har relativt små interiörer som fungerar bra med de mindre platserna att bilarna kom med från början. Men om du försöker att installera en full-size, modern race säte, vilket vanligtvis blossa ut betydligt i axelpartiet, kan du få problem med sidan av stolen gnugga dörren eller fönstret. För en mindre bil, Corbeau Classic eller Classic II är ett perfekt val.
3

Ta hänsyn till storleken på föraren. Corbeau erbjuder sina säten i en mängd olika dimensioner för att passa en mängd olika förare. Om du är på större storlek, blir det förmodligen obehagligt att försöka klämma in en stol som var avsedd för någon med en 42-tums avfall. Om möjligt, besöka en butik som faktiskt har ett urval av Corbeau säten och storlekar i lager. Sitt i så många platser som möjligt för att hjälpa dig att avgöra vilken plats som passar dina storlekar och avsedda ändamål på bästa möjliga sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97447.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.