Hur installerar jag en Cobra Boost Gauge?

En boost mätare kan installeras i din Mustang Cobra så enkelt som att ansluta ett vakuum linje och montering av mätaren. Den Laddtrycksmätare övervakar laddtrycket på din motor. Det är viktigt att mäta laddtryck på motorn så att du inte över-stimulera en turbo eller kompressor och orsaka motorhaveri. Lär dig hur du installerar en boost mätare i några få enkla steg. Saker du behöver
T-koppling 1/8 tum Sida 2 små 1/8 tum plast vakuum linje kontakter
Fordon handbok
Kabelskalare
Drill
Visa mer Instruktioner
1

hitta kartan linjesensor vakuum på ditt fordon. Hitta den här informationen genom att titta på det vakuum linje routing diagram i fordonets bruksanvisning. Detta diagram kan också hittas på undersidan av huven.
2

Koppla ur vakuum linje från MAP-sensorn och sätt en T-koppling. Anslut vakuum linje från Laddtrycksmätare i T-kopplingen och dra den genom ett hål i brandväggen på din bil. Anslut vakuum linje på baksidan av Laddtrycksmätare.
3

Titta i bilens instruktionsbok för att lokalisera säkringen dimmern makt för instrumentpanelen tänds. Sätt dimmer tråd av din Laddtrycksmätare in säkringen genom strippning del av dimmer tråden bort och sätter ned det i säkringen av dimmern.
4

Dra jordledningen av Laddtrycksmätare till chassit på Mustang Cobra. Leta efter en icke-målade område med en bult som är fäst vid fordonets ram. Lossa bulten, linda jordledningen runt och dra åt skruven.
5

Slå på Cobra för att testa ljusen från mätaren. Om mätaren lamporna inte tänds, kontrollera igen dina kontakter och försök igen.
6

Montera mätaren enligt produkt anvisningarna som medföljer fästet eller Laddtrycksmätare pod. Om ett fäste eller pod ingår, installera pod eller montera genom att borra de medföljande skruvarna genom hålen i sockeln för att säkra det på instrumentbrädan i bilen. Efteråt, tryck mätaren i hållaren. Om du använder en pod som fäster på pelare kolumnen i dörren, fast den enligt anvisningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97620.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.