Hur stänger jag av en växelspaksknopp på en 1993 Prelude?

Byta ut växelspaksknopp på 1993 Prelude kan vara en stor eftermarknad tillägg till ditt fordon. Anpassade växelspaksknoppar kan köpas online och i många bildelar butiker. Den Prelude skiftenhet församling passar alla normalstora rattar och är utformad för att passa alla anpassade rattar som är byggda för standard specifikationer. Saker du behöver
ersätter växelspaksknopp
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Använd en Phillips skruvmejsel för att ta bort fästskruven på baksidan av växelspaksknoppen. Kanalen för denna skruv kommer upp i en vinkel så att du kan behöva vinkla skruvmejsel. Var noga med att inte tömma skruven som du tar bort den. Håll ett stadigt tryck för att tillåta skruvmejsel tänder till ordentligt gripa skruvhuvudet.
2

Vrid växelspaksknopp moturs för att börja ta bort den. Du kan behöva använda en god mängd tryck först innan växelspaksknopp kommer bryta sig fri. Håll vrida växelspaksknopp tills den faller ur sina gängor.
3

Skruva den nya växelspaksknoppen på växelspaken stolpen. Var noga med att trä ratten på rätt sätt eller du kommer att gängorna på posten.
4

tillbaka fästskruven på baksidan av växelspaksknopp. Se till att få skruven hårt nog att det inte kommer att vibrera loss. Återigen, vara noga med att inte tömma skruven när du drar ner det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97278.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.