Hur man installerar Brake Pedal Covers

Byta pedalen täcker i bilen kan krydda insidan av din bil. Pedal Covers är billiga och lätta att installera, men de kan lätt bryta upp monotonin i en annars tråkig körning område. Du måste vara försiktig vid installationen av skydden, men. Om de är lösa när du kör, då de kan vara farliga. Installera dem noga för att göra dem både snygg och säker. Saker du behöver
Skruvmejsel
Maskeringstejp
Pencil pedal
Byte täcker
Drill
2 skruvar
Visa fler instruktioner
1 < p> Pop bort gummiskyddet från bromspedalen. Detta görs enkelt genom att nå bakom pedalen och stretching locket uppåt och framåt tills det dyker över den övre delen av pedalen. När toppen är av det kommer att glida lätt nedåt och bort.
2

Place vit maskeringstejp över bromspedalen. Detta gör det lättare att se markeringarna.
3

Placera pedalen locket ovanpå pedalen. Rita en cirkel med två skruvhål i pedalen. Man bör vara på topp höger, bör den andra vara längst ner till vänster. Tar loss pedalen och lägg den åt sidan.
4

Använd en körnare för att buckla i centrum för båda hålen. Borra hål genom pedalen med hjälp av körnare fördjupningar som vägledning. Borra med en mycket liten borr först och arbeta dig upp till en större borr. Den mindre borr är mycket lättare att underhålla i fördjupningen än en större bit.
5

Placera pedalen locket över toppen av hålet och använd en skruv i varje hål för att hålla den på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97419.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.