Enkelt sätt att ta bort Tint bilfönster

Bil fönster färgton är en genomskinlig film som fäster på insidan av bilens fönster. Med tiden kan den nyans spruckit eller bleka, eller du kanske helt enkelt vill ta bort filmen. Följ dessa strategier för att ta bort nyans rent och med ett minimum av krångel. Prep

Arbete med ett fönster i taget. Lämna bilen dörrarna öppna för ventilation när du arbetar inuti fordonet. Fyll en plast sprayflaska med ammoniak, som fungerar som ett kraftfullt lösningsmedel för att mjuka upp färgton bindemedlet. Det är där det är viktigt att hålla bilen ventilerade: spraya en tonade fönster grundligt med ammoniak, sedan täcka insidan av fönstret med en plast soppåse eller plast mat wrap. Använd en bit tejp för att hålla plasten på plats över fönstret.
Heat

Parkera bilen i direkt solljus på en varm dag och låta den behandlade fönstret till baka i värmen i en timme. Värmen och ammoniak kommer att lossa färgton lim, medan plasten soppåse eller linda över fönstret kommer att hålla i den varma luften för att påskynda processen. Om du kan stå lukten av ammoniak och vill flytta saker tillsammans, plugg en hårtork till en förlängningssladd (eller använd en adapter) och ström apparaten från bilens cigarettändare, sedan spränga fönstret med hårtork inställd på " hög. " Detta kommer att hjälpa smälta limmet säkra nyans till ditt fönster.
Peel

Använd dina naglar eller bladet av en kniv för att skala den nyansen från en hörnet av fönstret. När du får ett grepp om filmen, dra långsamt tillbaka och bort från fönstret. Nyckelordet är "långsamt." Tanken är att skala bort så mycket av den färgton som möjligt i ett stycke så att du minimerar skrapning med en rakkniv blade.When bort pinnen från fönstret tillbaka, vara särskilt försiktig när du använder vassa föremål runt de bakre defroster trådarna. Klipp bara en tråd, och du kommer att förstöra defroster funktionen på bakre glass.Once pinnen har tagits bort, spraya Windex eller annat glas-rengöringsmedel över eventuell kvarvarande lim och torka bort. Detta kan ta flera försök innan allt klibbigt klister tas bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97067.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.