Vilka är farorna med tonade bilfönster?

Du kanske tycker det är coolt att köra runt med mörkt tonade fönster, men det finns vissa faror knutna till denna status. Du kanske även ställa dig själv för många interaktioner med polisen, något som inte många människor vill ha. Varning

Många stater har lagar som strikt reglerar hur och vilka fönster kan nyanseras. Se till att du forskning lagarna i din jurisdiktion innan du startar den dyra processen.
Överväganden

Även om toning fönster är lagligt i ditt tillstånd, kvarstår det faktum att många människor gör det för att dölja olaglig verksamhet som pågår i sina bilar. Av denna anledning är en bil med tunga nyanser mer benägna att bli stoppad av en polis, och att officeren kommer att anställa en högre nivå av personligt skydd än den vanliga trafiken stannar.
Effekter

Mörka fönster kan vara till hjälp på ljusa soliga dagar, men de kan vara ett hinder på natten. Körning i mörker med tonade fönster har liknats vid körning på natten iklädd solglasögon, vanligtvis inte en bra idé. Addera Expert Insight

Kom ihåg att i eftermarknaden toning, nyansen är inte i fönstret. Det är en tunn film som placeras på fönstrets insida. Vissa Filmen kan bubbla efter ett tag, och du kommer förmodligen att få den utbytt om ditt tillstånd kräver inspektion klistermärken, som det gamla klistermärke borttagning kommer också att ta del av filmen med det.
Identification

I vissa stater som inte tillåter toning, kommer tekniker tillämpa särskilda klistermärken på fönstret om att bilägaren köpte nyans fullt medvetna om sin illegala status.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97050.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.