Hur ansluter jag en BlackBerry till en bilstereo?

Blackberrys rymmer en hel del musik i sin lilla kropp. Talarna på Blackberry mobil kan vara svårt att höra ibland och kan kräva anslutning till ett större ljudsystem som en bilstereo. Överväg att ansluta din Blackberry till din bilstereo för att pumpa upp volymen. Denna anslutning gör att du kan använda din Blackberry för att spela upp musik via din bilstereo. Beroende på din bilstereo, anslutning från din Blackberry till ditt ljudsystem kommer att kräva med en till två proppar. Saker du behöver
Blackberry
ljudkabel med 3,5 mm AUX-ingångar eller RCA-kontakter (beroende på bilstereon)
Visa fler instruktioner
1

Set volymen på din Blackberry till en behaglig volym.
2

Kontrollera om du bilstereo har en extra ingång i främre delen av stereon. Detta är vanligtvis märkt ". Aux" Addera 3

Anslut ena änden av ljudkabeln med 3,5 mm stereo pluggar in i Blackberry hörlursuttag. Anslut den andra änden av ljudkabeln med 3,5 mm stereo pluggar in den extra ingången på stereon. Spela en låt på din Blackberry för att testa ljudet via stereon. Om du inte har en extra ingång, hoppa till nästa steg.
4

Kontrollera om din stereo har RCA extra ingångar.
5

Anslut den ena änden av ljudkabeln med RCA-kontakter i den BlackBerry hörlursuttag. Anslut den andra änden med två pluggar till RCA extraingången på stereon. Spela en låt på din Blackberry för att testa ljudet via stereon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97281.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.