Hur man bygger en Glasfiber Center Console

Många bilentusiaster bygga en glasfiber mittkonsolen för att införliva ett unikt utseende eller för att bättre betjäna sina behov än bilens ursprungliga fabriken konsol. Du kan bygga din egen glasfiber mittkonsolen för att skräddarsy din bil. Saker du behöver
stort block av skum
Ansiktsmask
raspa Tool Review Resin
Fleece material
Sandpapper
Pensel
Limpistol
Lim pinnar
fiberglasmatta
Grinder
Auto spackel
Visa fler instruktioner
1

Design mittkonsolen. Använda block av skumplast, raspa verktyg och sandpapper, bygga den grundläggande formen av mittkonsolen. Använd rasping verktyg för formen och sandpapper för att göra hörnen och kanterna slät. Använd limpistol till block limma skum tillsammans om ett block är inte tillräckligt.
2

Stretch fleece material över hela skum mögel nog så att den kan fästas på undersidan. Detta är vad glasfiber kommer att följa, så se till att det finns 100 procents täckning.
3

Täck hela formen och fleece med harts med en pensel. Efter det att hela formen är täckt med ett skikt av harts bör det blötläggning i fleece. Låt det torka i några timmar.
4

Täck plasten med glasfiber matta (du kan även använda spray-on glasfiber skärvor för detta steg) och låt den torka.

5

slipa ner några höga punkter på formen. Fyll låga områden med spackel och låt torka.
6

Sand hela formen för hand med 600-grit sandpapper, sedan flytta till en högre slippapper och upprepa. Flytta till 800 och avsluta med 1000-slippapper. Detta kommer att göra glasfiber mittkonsolen mycket smidig och fri från brister.
7

Avsluta glasfiber mittkonsolen genom att antingen måla konsolen eller täcka den med material.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97268.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.