Hur man installerar innertryck på ett bilfönster

Säkerhet toning på bilrutor skiljer sig från vanlig toning. Medan normala färgbrytning helt enkelt blockerar skadliga solstrålarna, förhindrar säkerhet toning människor från att titta in i fordonet. Denna toning film är speciellt utformad med en ogenomskinlig sida som blockerar en vy från utsidan samtidigt som en något transparent sida att tillåta syn inifrån bilen. När du vet vilken sida behöver möta vilken riktning, tillämpa en sådan nyans är i princip samma som att tillämpa någon annan. Detta är fortfarande en svår process som kan kräva en assistents hjälp. Saker du behöver
innertryck Film Spray flaska tvålvatten
Utility kniv
Rakblad
Sugskrapa
chiseler verktyg
Visa fler instruktioner

1

Dra av den ursprungliga nyansen från fönstret om den har någon. Det finns två skikt och endast de yttre peeling skiktet lätt kan Sidorutorna skalas med ett rakblad. För bakrutan, spraya den med ammoniak, täcker insidan av fönstret med plast och låt den i solen i en timme (täcker alla säten och klädsel innan du använder ammoniak). Rakbladet kommer nu att arbeta.
2

Rengör alla fönster genom att spraya dem med såpvatten. Kör den platta sidan av rakbladet över fönstren för att ta bort smuts eller rester från den ursprungliga färgtonen filmen. Spraya ytterligare ett lager av vatten och torka av den här gången med en gummiskrapa.
3

Placera ett ark av toning film upp mot rullas upp fönstret på utsidan, med såpvatten för att hjälpa det fastnar. Placera den så filmens ogenomskinliga sidan är vänd ut och den genomskinliga sidan vänd i. I detta läge bör filmens skyddande beläggning vara på utsidan.
4

Skär filmen för att passa fönstrets storlek. Trimma försiktigt den längs de bästa och sidokanter med en mattkniv. Om dörren har en fönsterram, skär längs den inre kanten av ramen. Om ingen fönsterkarmen, skär längs fönstrets kant med luckan öppen.
5

Separat filmen från sin skyddande beläggning, med början i hörnet med rakblad och sedan skalar bort det. Peel det långsamt medan sprutning mer såpvatten till fönstret, vilket håller smuts och skräp fastnar på självhäftande sida som nu är utsatt. Håll fodret fäst filmen höger längs den nedre kanten.
6

Prep insidan av fönstret med en ytterligare skikt av såpvatten. Ta försiktigt bort nyansen filmen från utsidan av fönstret och tillämpa den på insidan. Placera den i mitten och rikta in den så att den passar på plats. Dra ut fodret helt utanför den nedre kanten och stoppa in alla de nedre hörnen. Kör filmen över med skrapan för att hjälpa den bindning till fönstret och sedan torka av den med en pappershandduk.
7

Upprepa processen för de stationära sidorutor. Detta kan vara svårare eftersom när du tar bort fodret och skala av filmen utanför utanför fönstret, måste du kliva in i bilen för att tillämpa den på insidan.
8

Rengör insidan av bakrutan , särskilt längs avimning linjer. Spraya vatten och torka bort med en skrubbning pad. Använda en sida-till-sida rörelse med pad fungerar bäst.
9

Använd samma skärning, skalning och tillämpa förfarandet för bakrutan. Eftersom detta är en mycket större fönster, kan klippa och tillämpa den i sektioner göra det lättare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97032.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.