Hur man byter en matta med gummi i en lastbil

Lastbilar är kända för deras nytta och har möjlighet att bära stora och tunga laster i sina sängar. De är också kända som arbetsfordon, och ofta arbetsfordon blir smutsiga. Som ett resultat, bekvämligheter varelse såsom mattor inte är lika användbar som en gummi golv skulle vara, så att byta ut det vettigt. Lyckligtvis gör eftermarknaden kit gummi matta, som gör de flesta biltillverkare som erbjuder en alternativ gummigolv för deras arbete lastbilar. Hursomhelst, installera gummigolv är inte en svår process, och i detta fall kommer att ske på en 2002 Chevrolet Silverado pickup, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Fordonsspecifika gummigolv kit
Visa fler instruktioner
1

Lay satsen gummigolv ute i solen innan du börjar demonterar fordonet. Detta kommer att bidra till att göra gummit smidigare och enklare att installera
2

Öppna båda dörrarna i fordonet och börja ta bort alla på golvet trim:. Kick panelerna lossna först hand att avlägsna en plastmutter i hörnen och klipp som håller den på plats längs dörren sylt. Rocker fönsterbräda plattorna komma härnäst och kan dras av för hand för att släppa klippen. Addera 3

Unbolt fabriken platser från insidan med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft sätena upp med ena handen och dra ut sätet anslutning bältet ledningar på botten med den andra. Ta sedan bort sätena från bilen genom att hålla en hand på nackstödet och den andra på undersidan av sitsen.
4

Lyft ur fabriken mattan genom att dra loss den i ett hörn, och rulla främre delen av mattan ut från under instrumentbrädan och bakåt. Dra sedan hela mattan ut från mitten av hytten och ut ur fordonet.
5

Orientera gummigolv kit så att den främre delen av golvet är i linje med fordonets front. Vik framsidan av gummigolv tillbaka bakåt, vik sedan bakifrån och framåt, bildar en burrito gummigolv av slag.
6

Lyft gummigolv i hytten, och se till att det är orienterade så att den främre fortfarande är vänd mot framsidan. Sedan veckla ut den bakre halvan av golv och anpassa den till baksidan av golvet. Detta gummigolv är gjuten för att beståndet sheetmetal, och bör passa längs spåren. Tuck det under några plast paneler vid denna tid också.
7

Roll främre delen av gummigolv under instrumentbrädan och på plats. Vid denna punkt, se till att alla säkerhetsbälten hålen är uppradade och allt är rakt. Detta borde vara ganska uppenbart, eftersom gummigolv inte passar korrekt om det inte är på rätt plats.
8

tillbaka sätena, paneler kick och rocker tallrikar sill i omvänd ordning jämfört med demontering. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97211.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.