Hur man tar bort Ford Explorer Seats

Ford Explorer var populär på 1990-talet . Det var svårt att vända utan att se en familj på fyra personer i SUV , och det finns fortfarande massor av dem på vägen . Om du har något av dessa fordon , vet du att det finns massor av modeller och stilar , med många invändiga alternativ . Om du vill byta ut dina gamla säten för en uppsättning tjusiga , måste du först ta bort de gamla stolarna . Detta är inte alltför svårt och kan göras med vissa handverktyg. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1 < p > Öppna dörrarna och skruva isär framsätena med hjälp av en kombination av 3/8-tums ratchet och uttag och skiftnyckel set , beroende på tillgång . Det kan vara lättare att komma åt några bultar med en skiftnyckel i motsats till en spärr, beroende på din armlängd .
2

Luta stolen framåt och koppla bort kablar som ansluts till botten av sätet . Denna sele kan vara svårt att lossa med händerna . Om så är fallet , använd en platt skruvmejsel för att bända upp låset från sele och dra ut den .
3

Lyft upp sätet genom att placera en hand på nackstödet och en på undersidan av sätet och lyft den ur fordonet . Upprepa processen för de övriga platserna i fordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97110.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.