Hur du köper en Flip-down Car TV skärm

bilresor med din familj kan vara mycket roligt. De kan också tyckas vara aldrig slut, särskilt om dina barn inte har något att ockupera deras uppmärksamhet. Modern teknik gör det enkelt, eftersom du kan lägga till en nedfällbar skärm bil tv till bilen och hålla alla underhöll. Instruktioner
1

utvärdera dina behov. Avgöra om det är värt att lägga en nedfällbar skärm till din bil. Om du ska vara handel i bilen innan alltför länge, kanske du vill inte spendera pengar på något som du och din familj kommer inte att kunna njuta av länge. Dessutom, kan installera en monitor vara en komplicerad, permanent tillägg.
2

Bestäm om du vill ha möjlighet att bara ställa in stationer sänder tv på flip-down bil monitor eller om du vill spela DVD-skivor på den för att hålla din familj ockuperade. Många människor väljer DVD alternativet, så att de kan föra sin egen underhållning. Tänk också att DVD-skivor ger konsekvent underhållning. TV-stationer kan tonas in och ut medan du reser.
3

Kontrollera att flip-down bil TV övervakar du väljer har en inbyggd TV-tuner. Inte alla av dessa enheter har tunern inbyggd Monitorerna är mycket enklare att använda, när de har tuners förinstallerat på enheterna själva.
4

Titta på priserna på helt enkelt köpa din flip-down bil övervaka och ha en separat person eller företag att installera enheten kontra priserna på att köpa enheten från samma företag som skulle installera den i bilen. Du kanske kan spara pengar genom att hitta ett företag som annonserar att om du köper en flip-down bil övervaka det kommer att installera den på en låg kostnad.
5

Köp en nedfällbar skärm bil tv som passar behoven i din bil. Om du letar efter en skärm som ska installeras i din nackstöd, köp en utformad som sådan. Dessa skärmar kommer tillverkats speciellt för att installeras i ett nackstöd, instrumentbräda, över huvud plats, visir eller spegel.
6

Köp din skärm och installera det på din bil.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97018.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.