Hur att få en kopia av Window Sticker för en Audi

Audi fönster klistermärken kommer att variera beroende på vem eller vad företaget distribuerade dem: en Audi medlemsklubb sticker till exempel kommer att vara mycket annorlunda för en given från din lokala Audi-handlare. Om du vet var det klistermärke kom ifrån, sedan begära en kopia bör vara ganska enkel - om du inte vet, så finns det gott om dekal säljare som bara kan ha vad du letar efter. Instruktioner
1

Kontakta din lokala Audi-handlare om dekalen var redan i bilen då köpte. Vissa handlare lägger dessa dekaler till bilrutor som reklam och de talande tecken på en återförsäljares klistermärke är de med en Audi-logotypen (fyra sammanlänkade ringar) samt namn och adress på utställningslokalen. Din återförsäljare ska ha en kopia av klistermärken och - om inte - borde ha lite information om var man kan hitta en
2

Tala med din Audi medlemsklubb Om sticker lämnades av dem. . De flesta bil bostadsrättsföreningar ger gratis fönsterdekaler när du registrerar dig tillsammans med några andra freebies. Tydliga tecken på en medlemsklubb klistermärke är klubbens logotyp, adress, namn och kontaktuppgifter. Fråga dem om att köpa en kopia av klistermärken eller bläddra klubbens merchandise butik och köpa en ny dekal.
3

Fråga den tidigare ägaren om dekalen om Audi såldes vidare. De kan ha köpt bilen bildar en out-of-state återförsäljare eller köpte dekalen själva.
4

Besök en butik på nätet, om du fortfarande inte hittar Audis fönstret klistermärke. Dekaler utan självklara Audi logotyp eller varumärke kan inte vara involverad med företaget alls. Använd sökfunktionen i en online fönstret klistermärke hemsida och skriv in någon av de uppenbara bilden funktioner eller ord (t.ex. "blå låga dekal"). Klicka på "Sök" eller "Go" knappen och bläddra i resultatlistan. Se Resurser för länkar till säljarna fönstret klistermärke.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97441.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.