Hur du ändrar färg på mätare på en Dodge RAM

Lager spårvidd kluster kommer ofta i vitt, svart eller rött. När du kör din bil varje dag, blir det lite enformigt att titta på samma mätare hela tiden. Ett enkelt sätt att ändra på det är att installera en färgad mätare kluster. Den färgade spårvidd kluster ser identisk till fabriken klustret, men ändrar färgscheman. Du kan ändra färg på mätaren kluster på alla fordon, inklusive en Dodge Ram. Saker du behöver
7mm borr
T15 borr
Needle Tool Review Duk handskar
Visa fler instruktioner
1

Vrid nyckeln din Dodge Ram i tändningen till första läget, kallad "AC". Detta kommer att nollställa dina mätare. Sätt in nålen verktyg under vänstra luftventil bredvid ratten och försiktigt bända upp det och ut.
2

Avlägsna skruven under luftgallret med T15 bit. Dra upp den lilla luftpanel konditionering kontrollen till höger om ratten och ta bort skruven under den med T15 bit.
3

Ta bort de två skruvarna som är över toppen av mätarna med T15 bit. Dra plastbiten som täcker toppen av mätstickan klustret tills den hoppar ut.
4

Ta tag i övre hörnen av plast spårvidd overlay och dra försiktigt tills de två clipsen poppa ut. Ta tag i mitten av plast overlay och dra tills hela overlay hoppar ut.
5

Ta bort de fyra skruvarna i hörnen på mätaren klustret använder 7mm borr. Dra mätaren klustret ut. Vrid nyckeln till läget och dra kablaget som är ansluten till mätaren klustret bak.
6

Tryck nedåt på de clips som håller klustret linsen på plats och det kommer att lossna. Vrid nålar ner.
7

Bänd varje nål upp och av med hjälp av nålen verktyget. Dra bort mätaren overlay. Sätt dina trasa handskar på för att undvika att de smetar, och placera den nya mätaren overlay på mätaren klustret. Vissa överlägg komma med självhäftande baksida, så dra bort filmen från baksidan först att exponera klistret och placera överlägget på plats.
8

Anslut mätaren klustret tillbaka in i bilen utan objektivet och nålar installeras med bil utanför. Skjut klustret på plats igen. Vrid nyckeln till "AC" och placera nålar tillbaka på mätaren klustret vid nollställd ut positionen. Tryck inte nålar ner för mycket eller kommer de inte röra sig ordentligt.
9

Placera linsen tillbaka på klustret och pressa nedåt tills den clips i. Dra åt de fyra skruvarna som håller klustret på streck. Placera plastöverdrag över linsen tills den snäpper på plats. Sätt plast locket på instrumentbrädan och tryck den på plats. Dra åt skruvarna bakom luftgallret och liten kontrollpanel, och placera den på framsidan och kontrollpanelen på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97521.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.