Hur Tint Bil Windows

Färgtoning erbjuder många fördelar, bland annat integriteten och UV-skydd. Du kommer att vilja bedöma dina färdigheter innan du tar det här projektet själv. Åtminstone, skulle du vara bättre bra på att mäta och skära. Men detta är en precision jobb som kräver mycket övning för att få det rätt. Saker du behöver
Blade Eater
varumärke verktyg diskmedel
Spraya flaskor
slag torkar
Små svampar
X-Acto Knivar
Mäns rakblad
Bone Tools
Varmluftspistoler
4-tums Squeegees
Window Tinting film
Visa fler instruktioner
1

behöver följande verktyg och material: toning film, en X- acto kniv, rakhyvlar, en hårtork eller värmepistol, 4-tums mjukt material, små svampar, en 4-tums hårt kort eller Bondo-kort, ett ben verktyg, och en sprayflaska fylld med en blandning av diskmedel och vatten.
Sida 2

Skär filmen i form av fönstren. Ställ bitarna åt sidan på en glasplatta eller ett område där klippa filmen. Vissa företag erbjuder färdigskurna film som du kan beställa för specifika modeller av fordon.
3

Spray sidorutan med tvål och vatten blandning.
4

Använd en rakhyvel för att gå över sidorutan för att avlägsna eventuella rester.
5

Använd en 4-tums gummiskrapa för att få bort eventuella rester från topp till botten.
6 < p> Applicera nyans till sidorutan. Lämna 1/4 tum till 1/16 tum från den övre kanten av fönstret utan nyans. Detta kommer att täckas när fönster och dörrar är stängda.
7

Anställ benet verktyget och skjut nyansen under den inre gummitätningar i fönstret.
8

Användning det hårda kortet att göra vissa att nyansen går in i alla hörn.
9

Ta en värmepistol eller hårtork i ena handen och en gummiskrapa i den andra, och värmen från toppen på ena sidan , som arbetar nyansen med skrapan på andra sidan i en horisontell rörelse. Detta borde få ut kvarvarande fukt från mellan filmen och glaset.
10

Använd samma procedur för att tillämpa nyans filmen till den främre vindrutan. Obs: I många stater är det olagligt att tona främre windsheild
11

Följ steg 3 och 5 vid tillämpning av filmen till bakrutan.. Använd inte rakblad att prep bakrutan eftersom bladet kan skada den bakre defroster.
12

Räkna antalet defrosterfunktionerna linjer på bakrutan.
13 < p> Skär bakrutan filmen in i erforderligt antal paneler.
14

Placera den första panelen på botten, den andra panelen ovanpå den första, den tredje panelen ovanpå den andra och så vidare. Identifiera defroster linje där två paneler överlappar varandra.
15

Trim filmen från över eluppvärmningen linjerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/96993.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.