Skaffa en Spare Tändningslås för en 2008 Dodge Nitro

Att göra en dubblett extranyckel för en 2008 Dodge Nitro låter komplicerat och förvirrande i början. Du måste börja med två reservdelar i din ägo. En gång den dubblerade s bladet har skurits, måste du programmera chip i nyckeln, vilket kräver att klättra in i bilen och utföra en serie varv med nyckeln i Dodge tändning. Processen, men tar bara några minuter att slutföra. Om du inte har två reservdelar, då du kommer att behöva besöka din Dodge återförsäljaravtal med din fritid och fyrsiffriga ägarens PIN som medföljde Nitro vid köpet. Saker du behöver Sida 2 reservnycklar
1 duplicera nyckeln
fordonets ägare pin
Visa fler instruktioner
1

Besök din Dodge återförsäljare eller en Dodge godkänt låssmed och få en ny nyckel cut. Även om du har två i reserv, kommer duplikat inte fungerar i ditt Nitro tills den har programmerats.
2

Öppna förarsidans dörr och komma in i sätet. Sätt i den första av de två i reserv i tändningslåset och vrid till "On." Vänta minst tre sekunder och vrid nyckeln till "Lås". Därefter, ta ur nyckeln.
3

Sätt den andra reserv i tändningslåset och vrid den till "On." Vänta 10 sekunder. Den Nitro avger ett klockspel, och Vehicle Security Alarm indikatorn börjar blinka. På den tiden, vrid nyckeln till "Lås" och ta bort det.
4

Sätt nyklippt dubbletter i tändningslåset och vrid till "On." Tio sekunder passerar och ringklockan kommer tillbaka. Dessutom kommer den blinkande Vehicle Security Alarm Indikatorlampa från steg 3 slutar blinka. Detta ljus kommer att tändas igen i 3 sekunder innan du stänger av. Detta är den Nitro berättar att programmeringen är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97326.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.