Hur du köper Car Seat Covers

Bilklädsel kan lägga komfort till din bil, skyddar sätena mot blekning och slitage och skador som redan visas på sätet. Saker du behöver
Car Seat Covers
Visa fler instruktioner
1

tänka pris. Det gamla ordspråket, "Du får vad du betalar för," gäller här. Priset bidrar signalera kvalitet av locket. Massproducerade täcker, till exempel, är ofta billiga men är inte byggda för att hålla. De kommer att flytta runt och bära över tiden.
2

Känn din bils märke, år och typ av säte. Bilar kommer med sådana sits stilar som:. Frontskopa hög rygg med justerbart huvudstöd, front hink låg rygg med integrerat nackstöd, front hink kaptenens stol, vanlig bänk, fast fram eller bak, eller delad bänk

3

Tänk vilken typ av nackstöd på sätena, om bältet kommer ut ur sätet och om sätet innefattar en luftkudde, elektriska kontroller eller manuella kontroller. Vissa nackstöd sitta på två inlägg, andra sitter på bara en men har en speciell mekanism. Säten som har krockkuddar visas i de senaste modellerna av Volvo, Lexuses, vissa Toyotas och vissa Volkswagens.
4

Välj klädsel med material som är vattenavvisande, maskintvätt, tuff och tålig. Det finns ett brett utbud av material som finns. Fårskinn tål värme och kyla, är varmt på vintern och svalt på sommaren, och absorberar svett. Velour, duk, tweed och Cordoba är god kvalitet och byggda för att hålla.
5

Välj covers från ett företag som erbjuder en livstidsgaranti.
6

Kontrollera gula sidor eller internet för butiker auto boutique, som bär kvalitetsprodukter klädslar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/96994.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.