Hur man installerar Farthållare på en 2008 Chevy Cobalt

2008 års Chevy Cobalt producerad av Chevrolet med ett antal olika utföranden tillgängliga. Varje trim paket ingår olika alternativ, av vilka många var bara ytlig. Även om Cobalt tillverkades med förmågan att ha farthållare, gjorde low-end LS trim nivå omfattar inte alternativet. Du kan installera en eftermarknad farthållare i din 2008 Chevy Cobalt LS. Saker du behöver
Avbitare
Farthållare kit
handborr
Snap slipsar
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera fästet farthållaren på undersidan av ratten där ratten möter styraxeln. Markera de rafflade hålen på fästet och borra små starter hål i ratten. Använd en Phillips skruvmejsel för att montera fästet på ratten, sedan in strömbrytaren farthållaren i hållaren.
2

krypa under förarsidan streck att montera cruise rutan manöversäkring. Använd snap band att fästa den på andra trådknippena eller till ramen, undvika alla vassa kanter. Anslut säkringsdosan och farthållaren med den medföljande kabeln.
3

Leta modulkroppen kontroll på mittkonsolen mot det främre passagerarsätet. Använd fingrarna för att lossa de två klämmorna på kroppen styrmodulen täcker.
4

Lokalisera C2-kontakten i kroppen styrenheten. C2-kontakten är en av två blå terminal paket inuti kroppen styrmodulen. C2-kontakten är paketet närmast den bakre delen av fordonet, eller till vänster när man tittar på kroppen styrmodulen.
5

Avlägsna C2-kontakten genom att lossa flikarna terminala lås med fingrarna och glidande kontakten ur hållaren. Ta den grå kabeln från farthållaren satsen och för in datorn huvudet anslutningsstiftet i terminalen märkt 61 på C2-kontakten. Kläm fast C2 tillbaka kontakten med fingrarna.
6

fräsar Använd tråd att klippa strömkabeln till ett 12-volts tillbehör inuti hytten på fordonet. Skala bort ungefär en halv tum av isoleringen från de skurna ändarna av tråden för att exponera filamenten. Ta den exponerade tråden i slutet av farthållaren satsens röd tråd och fläta det med den exponerade fordonstillbehörsbatteriet tråd och råga med en T-kran eller försegla fläta med eltejp.
7

Användning avbitare att skära en källa jordledning i hytten hos fordonet. Upprepa steg sex med den svarta tråden i farthållaren kit och jordledningen källa inne i hytten på fordonet.
8

Byt kåpa styrmodulen. Dra trådarna farthållarfunktionerna genom instrumentbrädan eller inne i hytten på fordonet genom farthållare säkringsdosan och returresa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97629.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.