Hur man installerar Färgtoning

Professionellt färgbrytning fönster kan kosta över $ 300. Men för mindre än $ 50 du kan tona fönstren i din egen bil. Fönster färgton erbjuder många fördelar, bland annat integriteten och förhindra solljuset från att värma upp bilen. Innan du tillämpar någon Färgtoning till din bil, se till att du kolla med lokala föreskrifter om rättslig procentuella gränsen för fönster färgton. Till exempel innebär en 50 procent gräns som du kan ha fönster färgton på dina fönster, så länge som 50 procent av ljuset kan passera genom fönstret. Saker du behöver
Sugskrapa
tvättmedel vatten i en sprayflaska (destillerat vatten och diskmedel 70/30 mix) katalog brukskniv
Färgtoning Film Soft skurnylon
Microfiber trasa
Bondo kort
Visa fler instruktioner
1

Spray utsidan av fönstret som ska färgas med diskmedel vatten. Låt fönstret för att torka.
2

Blöt utsida av fönstret med din tvållösning. Lägg ut filmen på glaset med liner sidan vänd utåt.
3

Nivå nedre kanten av fodret med den nedre kanten av fönstret. Blöt fodret sidan av filmen och gummiskrapa försiktigt för att hålla filmen i läge.
4

Linje upp den nedre kanten av fönstret färgton film med den nedre kanten av fönstret. Se till Färgtoning filmen täcker hela fönstret. Gummiskrapa filmen på fönstret försiktigt för att hålla filmen på plats under kapningen.
5

försiktigt använd brukskniv att skära bort allt överflödigt film Färgtoning. Försök att skära så nära kanten av fönstret som möjligt som utsidan av fönstret kommer att vara av samma form som det inre. Dra av filmen från fönstret när du är klar styckning.
6

Rengör insidan av fönstret med diskmedel vatten. Använd mjuk scrub pad för att säkerställa all smuts är borta.
7

Använd en gummiskrapa för att avlägsna vatten från fönstret. Vira mikrofiberduk runt en Bondo-kortet och rengör under alla packningar runt fönstret.
8

Applicera rikligt med diskmedel vatten till insidan av fönstret.
9

Put en bit tejp på vardera sidan av Solskyddsfilm nära ett hörn. Använd dessa bandstycken som handtag för att dra filmen från fodret lättare. När du drar filmen från fodret, spraya filmen med diskmedel vatten.
10

Rikta den övre delen av filmen med den övre delen av fönstret. Använd skrapan för att pressa filmen fast på fönstret. När du pressar filmen med skrapan kommer du att arbeta ut vattnet ur mellan filmen och fönster. Flytta ner fönstret applicera filmen på detta sätt.
11

Linda mikrofiberduk i Bondo-kortet och suga upp vatten som är längs kanterna på fönstret.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97053.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.