Hur Wire en 6 volts Horn

Äldre modell bilar och vissa skotrar har en sex volt strömförsörjning för horn. Om du vill installera ett nytt horn, behöver du bara se till att din befintliga strömförsörjningen är sex volt. Om det är 12 volt, eftersom nyare bilar har, skulle du behöva ha nätaggregatet konverteras innan du kan installera ett sex volt horn. Kontrollera alltid bilens ägare manual för att bestämma spänningen till din horn montering innan du försöker installera ett sex volt horn. Saker du behöver
ägare manuell
Phillips eller platt skruvmejsel
New horn montering
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Koppla bort minuspolen från bilens batteri.
2

Konsultera din instruktionsbok för att förstå var hornet reläet ligger. Du kan behöva skruva loss och ta bort locket rattstången. Leta tråden går till den befintliga horn montering. Koppla ur och ta bort horn. Hornet kommer att kopplas till ett relä, vanligen numrerade 87, och en jordledning.
3

Öppna det nya hornet montering och undersöka anslutningen. Om det finns två trådar, ansluter du bara en kabel till varje terminal där det tidigare hornet var belägen. Om det finns en tråd, ansluter du en kabel till reläet och en tråd till marken (vanligen numrerade 85).
4

tillbaka locket rattstången och /eller säkring lock. Anslut den negativa polen på batteriet och testa den nya horn. Om det inte fungerar, koppla bort batteriets minuspol igen och kontrollera dina kabelanslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97403.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.