Hur man installerar Sadelöverdrag i en bil

Bilbarnstolar uppleva en hel del slitage och kan snart se luddiga och äldre än resten av bilen. Du kan installera omslag för att få era platser ser nya igen. Saker du behöver
Nya klädslar
rakblad eller kniv
Visa fler instruktioner
1

Ta nackstödet från sätet. Du kan göra detta genom att dra upp nackstödet. Den stannar på högsta justeringen, men dra hårdare, och det ska komma ut helt.
2

Vik sätet framåt. Du behöver inte dra hela sätet framåt om det är svårt att nå baksidan av sätet, som i en enda cab lastbil.
3

Placera sittunderlag över sätet . För ner den över hela sitsen med början längst upp. Det kan vara svårt att dra ner helt, men den bästa passform kommer att göra locket ser bättre när den väl har installerats. Om det sitter löst, kommer det att finnas rynkor i klädseln.
4

Dra klädseln över basen av sätet. Du kan behöva sträcka ut den en bit för att nå helt över sittdynan.
5

Använda krokar medföljer sittunderlag, sätesöverdraget fäst på undersidan av sitsen. Du kan fästa dem till varandra eller till något under sätet som kommer att hålla det. Var noga med att inte sätta kroken i vägen för skjutreglaget på sätet.
6

Klipp två små slitsar i toppen av klädslar för huvudstödet att passa tillbaka i position. Du kan göra ett mycket litet hål eftersom klädsel kommer att sträcka lite. Om hålet är för stort, kan man rippa längre än du vill med tiden. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97007.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.