Hur man tar bort en 2004 Chevy SSR Console

I mittkonsolen på en 2004 Chevrolet SSR ansluter den bakre beklädnaden av hytten och instrumentbrädan tillsammans i ett vattenfall-stil design. Denna konsol täcker också upp shifter koppling och andra komponenter för fordonet. Om du någonsin behöver komma åt någon av dessa komponenter, måste du ta bort konsolen från hytten av SSR, vilket kan göras på under en timme. Saker du behöver
kryssmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Torx-huvud hylssats
Visa fler instruktioner
1

Fäll framsätena framåt med sätet justerare på utsidan av basen av sätet. Dra upp den bakre delen av konsolen där den ansluter till baksidan av locket för att frigöra klämmorna som håller den på plats. Ta bort panelen från hytten.
2

Ta bort de två skruvarna längst upp i den nedre delen av mittkonsolen med Phillips-skruvmejsel. Öppna armstödet på mittkonsolen och ta bort skruven i botten av panelen med 1/4-tums Ratchet och uttag.
3

bort Torx-huvud skruv under spaken bredvid växelspaksknopp med en Torx-huvud-uttag och 1/4-tums Ratchet. Dra upp den rostfria kåpa runt växelspaken med händerna, dra ut anslutningen på baksidan med händerna. Unbolt skruven under kåpa med 1/4-tums Ratchet och uttag.
4

Dra mittkonsolen ut från framsidan av instrumentbrädan med en fast ryck för att frigöra klämmorna som håller den till instrumentbrädan. Dra resten av konsolen borta från insidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97429.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.