De bästa ridning STI Coilovers

När sänkningsfjädrar räcker inte är, Coilovers komma till undsättning med skarpare hantering, minskad krängning-over, och en undre, sexigare hållning på vägen. En speciell uppsättning skiftnycklar som kommer med coilover kit möjliggör snabba, tillfälliga justeringar som skall göras i din fjädring för speciella tillfällen. Att vara mycket anpassningsbar 305 hästkrafter (från 2011) bil det är, Subaru Impreza WRX STi förmåner från många val i coilovers. Megan Racing Coilover Damper Kit (Racing)

Megan Racing Coilover s 32 nivåer av spjäll kraft justering tillåter dig att köra säkert i nästan alla terräng. Åtta inställningar rekommenderas för banan bruk, med de återstående åtta och 16 som rekommenderas för berget och vanliga street körning, respektive. De åtta racing justeringar fungerar bra i en mycket anpassad racing STi, eftersom de hjälper dig att behålla samma styrningen och känsla som du lägger till och tar bort andra anpassade hårdvara som kan påverka den. Dessutom, din Impreza förmåner från systemets höga äderkonstanter totalt 560 pounds per tum i fronten och 336 pounds per tum i bak om du rider på klibbiga racerdäck.
EXE-TC (Rally)

Med sin relativt låga vikt, snabb hastighet och fyrhjulsdrift är STi ofta används i rally kurser och tävlingar. Subaru tjänstebilar för X-Games och andra stora tävlingar rally har en kraftig fjädring och coilover från EXE-TC, byggd för att tåla off-road missbruk. Företaget designar sina coilovers individuellt för varje bil, och hävdar sina hydraulisk dämpning utmärker genom att avleda energi från första millimeter av dess rörelse. En integrerad temperaturreglerventilen säkerställer konsekvens i hela dämpning sortiment.
KW Variant III (Street)

KW Variant III medger oberoende justering av kompression och returdämpning, vilket ger den en fördel gentemot andra gatan upphängningar för STI. Medan några liknande dubbel justering kräver demontering att manipulera, den Variant III: s externa justeringar gör en stor gata lösning för daglig förare som inte har en stor grop besättning till sitt förfogande. Justeringarna ger exakt kontroll över rullen och tonhöjd upplevt vid höga hastigheter, och resultera i en resa som är både fast och smidig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96949.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.