Hur du väljer Hydraulpumpar

Hydrauliska pumpar är nyckeln till många dynamiska maskiner. De är kraftkällor som överför den katalytiska vätskan inom maskiner för att lyfta, sänka, öppna, stänga eller rotera komponenter. Tydligt, dessa pumpar har en enorm räckvidd och kapacitet, så att lära sig att välja lämplig hydraulpump för din ansökan är det första steget att uppnå oavsett mål du har för din maskin. Instruktioner
1

Bedöm din budget innan du börjar handla för din hydraulpump. Kom ihåg att dessa pumpar också kommer fortsätta att vissa underhållskostnader, även efter deras första köp, så se till att de passar väl inom din budget är viktigt. Mindre hydraulpumpar börjar runt $ 100 medan tunga hydrauliska pumpar, avsedda för jord-eller bilindustrin användning, kan springa runt $ 3000.
2

Bestäm exakt vilka jobb kommer att tilldelas till din nya hydraulpump. Med pumpar från 100 psi till 75.000 psi och förmågan att öka trycket med vissa gaser, det finns bokstavligen miljontals användningsområden för dessa mångsidiga maskiner. Addera 3

Välj mellan olika typer av hydraulpumpar tillgängliga för både industri-och hemmabruk. Extern-kugghjulspumpar används oftast i verktygsmaskiner medan intern-kugghjulspumpar är bättre på att hantera tyngre, mer trögflytande vätskor. Lobrotorpumpar är bra för användning i livsmedel hanteras maskiner, eftersom de har möjlighet att bearbeta nära eller fasta material.
4

Välj vingpumpar för användning med en vätska med en mycket låg viskositet och icke -smörjande egenskaper, såsom bensin.
5

Bestäm hur mycket tryck utgång du behöver från din pump. Du kan skada din utrustning om pumpen är övermannas.
6

Inspektera all utrustning som ska användas med den hydrauliska pumpen för att se till att det är alla kompatibla.
7

Bestäm om du behöver kontinuerlig eller periodisk kraft. Vissa pumpar är konstruerade för att ge konstant tryck medan andra är konstruerade för intermittent bruk.
8

Välj en pump med rätt tryckklass, volymetriska flöde utgång, snabbhet, effektivitet och vätska kompatibilitet för ditt jobb.
9

Review vilka komponenter du behöver för att köpa separat för att kunna använda din hydraulpump. Slangar, filter, regulatorer luft och halsdukar avgaser kommer alla att behövas för att slutföra din hydraulpump inställningar.
10

Kontrollera om pumpen du har valt innehåller en strömkälla. De flesta pumpar köps separat, utan ingår strömkälla. Om detta är fallet med din pump, måste du ta reda på vilken typ av källa det behöver och köpa det också.
11

Leta efter pump-och prisjämförelser på NexTag och Pump School webbplatser (se Resurser nedan).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96918.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.