Sektionsportar styrventil Definition

Sectional reglerventiler är ventiler som kan staplas på varandra . Ventilerna tjäna till att förbättra den hydrauliska erfarenhet och används av många bil -och industriella ägare maskin . Använder

sectional styrventil används främst med hydrauliska fordon och maskiner . Hydrauliska ägare köper ventilerna för att driva olika hydrauliska funktioner från en plats . Istället för att vända på varje funktion från sitt avlägsna läge på hydraulsystemet , kan användaren fylla samma uppgift från tvärsnitt styrventil station .
Elements

sectional styrventil består av en " insugningsröret , en utloppsgrenrör , [ och ] ett flertal kontrollåtgärder sektioner mellan inloppet och utloppet grenrör , " enligt uppgifter som presenteras i US patent 3.722.540 . Som insugningsröret sänder högtrycksfluid till flertalet kontrollsektioner , sänder utloppssamlingsröret lågt tryck vätska. De varierande tryck kombineras för att skicka balanserade vätskenivåer till motorn i det hydrauliska systemet .
Byggande

Du måste köpa varje del för sig för att konstruera en sectional reglerventil. Utöver inlopps-och utloppsgrenrören , kräver ventilen även en hävstång och joystick för drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96945.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.