Hur man installerar en Dump säng på en Pickup

Pickup lastbilar är konstruerade främst för lastning och bära saker. Ta bort smuts, grus eller annat bulkmaterial från en pickup kan vara tidskrävande. Dumper hydrauliska säng-konverteringssatser finns tillgängliga för att vända fullstora pickup sängar i dumprar. Konverteringen kräver kunskap om svetsning och kabeldragning. Också, delarna är stora så styrka är viktig för uppgiften. Saker du behöver
Stoppklossar
Open-ended skiftnycklar
hylsnyckel
Svetsning verktyg
Hydraulisk dumpa konverteringssats
Visa fler instruktioner
1

Park pickup truck på ett jämnt underlag. Aktivera parkeringsbromsen. Placera stoppklossar runt åtminstone två av hjulen. Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln med en öppen nyckel.
2

Koppla pickup sängen största kabelnät och andra eventuella elektriska anslutningar. Ta flaket montering bultar med en skiftnyckel, lyft sedan sängen av lastbilen utanför ramen. Full-size pickup sängar är tung och det tar fyra personer för att hantera dem på rätt sätt. Mindre pickup lastbilar kommer fortfarande att behöva två personer för att lyfta sängen.
3

Svetsa medar längs truckens ram. Svetsen måste vara stark eftersom medar kommer bära tyngden av den hydrauliska kolven. Det i sin tur kommer att bära den partiella vikten av bädden och vad som finns i det.
4

Montera hydraulcylinder mellan de två medar genom svetsning till tvärbalken. Koppla bort strömmen från bagge i lastbilens ledningar på en tillgänglig krets. Kör kolvens andra kretsen i lastbilens hytt och installera det. Processen kommer att variera beroende på lastbilen, så hänvisa till truckens bruksanvisning för ett kopplingsschema.
5

Svetsa vinkelrätt mot bakdelen av trucken ram med kraftiga svetsar. Svetsa rälsen glidstyrning till botten av bädden av lastbilen.
6

Byt flaket och svetsa gångjärnet till den vinkelräta. Sängen kan behöva flyttas ett par gånger innan gångjärnet kan nås.
7

Fäst hydraulcylinder postar till bilden styrskenorna på sängen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96940.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.