Hur man kan minska Hydraulic Pressure

Hydrauliska pressar systemet pumpar kan vara extremt farlig om systemet körs med för högt tryck. Detta kan leda till skadad kolv, slangar och utbyggnad utrustning och alla som använder en maskin med överdrivet hydraultryck är i allvarlig fara för fysisk skada. Om du upplever en ökning i tryck, se till att kolla din hydraulpump för några uppenbara mekaniska brister innan du ger ut för att minska det hydrauliska trycket. Instruktioner
1

Tappa överflödig vätska från din hydraulpump. Den vätska som finns inuti det hydrauliska systemet är ytterst ansvarig för drift och produktion trycket i systemet. Om pumpen är överfylld med vätska, kommer trycket att öka.
2

Inspektera din hydraulpump för bubblor eller andra element som kan öka trycket, såsom uppbyggnad och nypor linje. Alla dessa faktorer orsakar din hydraulpump för att arbeta hårdare, ökar pumpens utgående tryck.
3

Installera hydrauliska tryckreglerande anordningar. Vissa hydrauliska pumpsystem har tillbehör som finns som kommer att hjälpa blöda bort eventuellt övertryck eller bidra till att öka det som behövs. Om du upptäcker att din pumpsystem trycket varierar ganska ofta, kommer du definitivt att utforska utrustningen utformad för att passa ditt system.
4

Införliva en hydraulisk switch ventilsystem tryck in ditt pumpsystem. Dessa switchar är utformade för att hjälpa till att reglera hydraultryck hela pumpsystemet, inte bara i pumpen. Till skillnad reglerar pumptrycket enheter, dessa manuellt manipuleras på ett behov när det behövs och kräver stadig kontroll av hydraulsystemet.
5

Utvärdera slangarna och andra komponenter som används på din hydraulpump systemet. Slangar, kolvar och andra verktyg som är för små för produktionskapacitet på din pump kan orsaka en ökning av hydrauliskt tryck. Inspektera alla specifikationer på de tillsatta komponenter, särskilt de som är tillverkade av ett annat företag och ta bort dem som kan orsaka ett problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96917.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.