Installation av en Meyer plog

Den Meyer DrivePro kit omvandlar 4X4 fordon som Jeep Wranglers i lätta snöplogar för bostäder och andra konsumenter använder. Plogen monteras framför den främre stötfångaren, parning med två anslutande lederna på en gaffel permanent bultade på undersidan av fordonet. En hydraulpump att manipulera plogbladet rinner av fordonets 12-volts nätaggregat och är monterad på den borttagbara plogen enheten. Meyer ger monteringssatser för en mängd olika fordon, dessa instruktioner gäller för 1997 - 2006 Jeep Wrangler. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
Momentnyckel
Electric drill
One-tums borr
Visa fler instruktioner
Montera Kit

1

Borra två en-tums diameter hål på framsidan av rälsen fordonets ram, med de medföljande vänster och höger medlemmar av fästet som mallar till rymden hålen korrekt.
2

Skruva den vänstra och högra sidodelar till rälsen fordonets ram, respektive, med hjälp av de fyra speciella rätvinkliga bultar som medföljer installationspaketet. Använd distanser, låsbrickan och 3/4-tums nötter finish på de främre hålen och 3/4-tums låsmutter på de bakre hålen.
3

Fäst DrivePro gaffeln till vänster och höger sidobalkar med 1/2-inch-by-13 2-tums bultar och 1/2-inch-by-13 låsmuttrar i topp 2 hål. Använd en 5/8-inch-by-11 2-tums bult och 5/8-inch-by-11 låsmutter i nedre hålet. Tryck gaffeln bakåt under fordonet till gränserna för sin resa innan åtdragning av fästelement.
4

Dra åt alla fästen till momentet rekommenderas av tillverkaren i installationshandboken. Dra fästena i samma ordning som de installerades.
Bifoga plogen
5

Lossa de fjäderbelastade handtag stiften på plogen enheten.

6

Drive Jeep upp till plogen, centrering lastbilen till plogens lyftarmen för att säkerställa korrekt inriktning. Sakta få kontakt med plogen och skjut den framåt med bilen några inches till fyrkanten plogens A-frame med gaffel ram på fordonet.
7

Lossa fjäderbelastade handtag stiften på plöja genom att vrida dem, skjut upp på plogens hissen ram mot framsidan av jeep tills handtaget stiften klickar på plats, låser plogen till gaffeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96948.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.