Commercial Intertech P350 specifikation

The Commercial Intertech 350 är en hydraulisk pump som förflyttar vätska använder redskap. Denna vätska kan röra sig för sin egen skull (som att flytta en vätska från ett ställe till ett annat) eller utnyttjas i form av vattenkraft, som använder rörelse av vätskan att röra något annat, till exempel en hiss. Grundläggande specifikationer

P350 är tillverkad av massivt gjutjärn, vilket gör den slitstark. Den kan endast användas med vissa vätskor:.

Mineralolja

Vatten glykol

invertemulsion

Brandhärdig vätska Den

350 kan fungera på egen hand eller fästas vid en annan pump. Denna process kallas vanligvis, och det ökar kraften i både P350 och pumpen till vilken den är fäst, vilket ger flexibilitet att använda två små pumpar för två små jobb eller en stor kombinerad pump för ett större jobb.


Deplacement

En viktig funktion hos en pump är hur mycket vätska det kan driva igenom med varje rotation. Ju mer den kan skjuta, desto färre gånger växlar måste vända varje minut. Ju färre gånger visar det sig, är den mindre motorn slitna och slits.

P350 deplacement är justerbar mellan 21 och 105 cc per varv. Genom att kunna justera förskjutningen, kan användaren se till att hans pumpning är effektiv, aldrig använda mer kraft än han behöver.
Hastighet

hastighet är den andra faktorn i pumpens prestanda. Den P350 löper mellan 600 varv per minut och 2400 varv per minut. Den högsta förskjutning i kombination med den högsta hastigheten skapar ett maximalt tryck på 3500 pounds per kvadrattum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96938.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.