Hur har Hydraulik läggas till din bil

Det finns en växande gemenskap av entusiaster som gör alla möjliga saker till sina bilar, från att lägga kromade fälgar till hydraulik som gör bilarna hoppa. Om du vill gå den ultimata och få din bil dans, här är hur. Saker du behöver
Hydraulik
Visa fler instruktioner
1

Läs "Lowrider." Tidningen har artiklar om hur man bygger en låg ryttare bil, och att skulle omfatta lägga hydraulik. Dessa historier kommer att lära dig om processen, hur många hydraulik kan vara nödvändiga för din bil, och så vidare. Titta på annonser och artiklar för att identifiera butiker du kan gå till, eller åtminstone ringa för att få råd.
2

Gå till den låga ryttaren visar i ditt område och fråga de tävlande på utställningarna. Inspektera hydraulik i sina bilar och se hur matchen var klar. Var inte rädd för att ställa frågor och få dem att rekommendera butiker.
3

Visit Internet anslagstavlor som fokuserar på låg ryttare. Det finns en på http://lowrider.com.
4

surfa på internet chattrum vars huvudsakliga ämne är låga ryttare och /eller bilar.
5

Förvänta att betala mellan $ 2,000 och $ 3,000 för arbetet.
6

Besök butikerna du har identifierat. Fråga dem hur länge de har varit i branschen och hur många bilar som de har gjort. Om en butik gör 50 bilar per år, det är ganska bra.
7

Titta installatören göra jobbet. Är arbetet ren?
8

Fråga om fotoalbum. Granska album och ha säljare berätta vad bilderna visar.
9

Fråga säljare och /eller installatör exakt vad de tänker göra med din bil. Deras förklaringar bör anges i detalj. Du vill inte överraskningar.
10

Fråga om garantier och garantier. Var beredd på att det går att bryta när du får hydraulik som är tänkta att göra din bil att hoppa upp och ner, och /eller från sida till sida.
11

Välj butiken du känner dig mest bekväm med. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96916.html

Previous: No
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.