Hur Demontera Hydraulikcylindrar

Hydrauliska upphängningar anses ofta vara svåra att arbeta med och använda, men i verkligheten, kan en väl installerad och underhållen inställning vara ganska givande och pålitlig. En av de största saker att göra är att byta tätningarna i en hydraulcylinder, som kräver demontering dem. För att göra det, följa med när vi tar isär en cylinder för att komma till sälar. Saker du behöver
skruvstycke
Hydraulcylinder
Rörtång
liten skruvmejsel
skiftnyckeln
Hammer
3/8-tums socket förlängning

Visa fler instruktioner
1

bort cylindern från fordonet. Det finns massor av olika typer av cylinder installationer där ute, så gör ditt bästa för att ta bort cylindern från fordonet. Detta kräver att du tar bort slangen från cylindern, så använd en skiftnyckel.
2

Håll cylindern upp och ned så att all vätska kan rinna ut. Det är bara att göra processen lite renare.
3

Rengör cylindern och placera den i ett skruvstycke, över den största delen av cylindern. Kläm fast skruvstäd för att säkra cylindern ordentligt.
4

hjälp av en rörtång, lossa locket på undersidan av cylindern. Det är den enda delen av cylindern som är gängad, så det är ganska lätt att identifiera. När det lossas hela vägen, dra av locket och lägg den åt sidan.
5

Använda en 3/8-tums socket förlängning, placera den i hålet där kopplingen är monterad. Använd hammaren för att knacka på slutet av förlängningen. Detta kommer att förlänga cylindern. När cylindern förlängs ut nästan hela längden, ta bort resten av det för hand.
6

Nu cylindern framgångsrikt demonteras. Montering i omvänd ordning jämfört med demontering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96934.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.