Så här ändrar du suspension Hydraulik

Ett sätt att ändra din fjädring för att förbereda sig för tillsättning av en hydraulik kit är att lägga hydraulik bumpstops. Dessa trycksatta fjädrar ger din fjädring lagt förstärkning, skydd och tillräckligt utrymme för att förhindra skador som annars skulle kunna orsakas av stammen av en hydraulik kit. Saker du behöver
Svetspistol
svetsskärm
Automotive verktygssats
bogveck
Bumpstop kan (bör ingå med din bumpstop kit) katalog mekaniker (kan behövas)

Visa fler instruktioner
1

köpa ett par bumpstops från en bil tillbehör butik, eller gå online för att beställa en uppsättning som är kompatibel med din bil (även om de flesta apparater har en 2-tums storlek som fungerar universellt). Priserna varierar från ca $ 20 för en billig uppsättning till flera hundra dollar för en top-of-the-line set. Tellico4x4.com listar flera av de många tillgängliga alternativ (se Resources nedan).
2

bort bilens spiralfjädrar, luftintag box och kylsystemet är överrinningsflaskan (om det behövs). Ta av bilens fabrik bumpstops, som är precis ovanför spiralfjädrar.
3

skala bort all färg som är närvarande ovanför spiralfjädrar, som är där du ska svetsa hydraulik bumpstops.
4

Använd en hålsåg för att skära genom kroppen av spiralfjädrar, om du vill flytta dina hydraulik bumpstops. Du kan placera dem på en högre eller lägre höjd, som du föredrar, beroende på hur högt eller lågt du vill att din bil att rida när systemet är helt installerad.
5

Svetsa dina hydraulik bumpstops på plats .
6

Lägg till bumpstop kan genom att svetsa den på din chock axeln. För att avgöra var detta tillbehör ska placeras, komprimera bilens fjädring tills det inte finns mer än 3/4 tum av synliga chock axeln. Du måste lämna lite chock skaft för att maximera den båge av upphängningen som du cyklar.
7

Svetsa din nedre stödplatta så att den vilar ovanpå dina spolar. Du kan också lägga till några kilar på denna punkt, för att fördela vikten av hydraulik bumpstops mer effektivt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96927.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.