Hur man handlar hydrauliska pumpar till din bil

Om du funderar på att lägga till en hydraulik kit till din bil, du kommer att behöva för att veta hur man väljer rätt från många hydraulpumpar som finns på marknaden. Hydrauliska pumpar tvingar oljan som kör ditt system att svalla igenom satsen, som i sin tur lägger signaturen hurtfrisk hydrauliska "dance" rörelsen till din bil. Instruktioner
1

Lär hydraulik grunderna innan du handlar för en pump, vilket innebär att du behöver en praktisk kännedom om de olika kit som finns på marknaden. HKS.com har en bra lista över grundläggande system, vilka detaljer deras egenskaper och installation (se Resources nedan).
2

Betrakta varje pump operativa specifikationer, som varje annan pump kommer ha olika drifttryck, hastigheter , hästkrafter, viskositeter fluidflödeshastigheter priser, vikter, temperaturer och förskjutningar. Din bästa insats är att kontakta pumpens specifika tillverkare eller konsultera en i butiken mäklare om du har några tvivel om en viss produkts lämplighet för året, modell och märke på din bil.
3

Säkerställ att varje pump du funderar är kompatibel med hydraulik kit du har installerat i din bil. Om, till exempel, driver en särskild pump olja och vätska genom vid ett trycksatt hastighet som överstiger den maximala ditt kit kan hantera, måste du göra ett annat val.
4

Kolla in online-auktion webbplatser som är specialiserade inom fordonsindustrin handel, som eBay Motors eller uBid (se Resurser nedan). Om du vet vilken typ av pump som du letar efter, kanske du kan hitta en ny eller begagnad på en auktion webbplats till ett fyndpris.
5

Register med GlobalSpec.com att vinna tillgång till tusentals olika pumpar från hundratals olika tillverkare, allt på ett ställe (se Resources nedan). Du sparar tid på att leta efter pumpar individuellt med hjälp av en specialiserad sökmotor för att handla.
6

Betala ett besök på din lokala bil tillbehör butik. Direkt råd från en kunnig mäklare kan hjälpa dig att välja rätt och spara tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96924.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.