Lägga Oil till en Meyer snöplog

Den Meyer DrivePro snöplog är en konsument eftermarknad enhet som monteras på en mängd olika fyrhjulsdrivna fordon som lastbilar och stadsjeepar. Den är utformad för lätta clearance av snö från vägbanor, parkeringsplatser och garageuppfarter. Den hydrauliskt manövrerade DrivePro består av en plogbladet plog, en A-ram för montering på fordonet, hydraulkolvar för att höja och ändra vinkeln av plogbladet och en elektrisk pump för att producera hydrauliskt tryck. Det hydrauliska systemet är fyllt med olja som måste kontrolleras och bytas regelbundet som en del av ett rutinmässigt underhåll schema. Saker du behöver
Blocknyckelsats
Oljetråg
Meyer M-1 hydraulvätska
Rags
Visa fler instruktioner
Kontrollera hydrauloljan

1

Följ tillverkarens rekommendationer för hydraulolja. Meyer rekommenderar endast Meyer M-1 Hydraulisk vätska och konstaterar att utbyten kan upphäva garantin för DrivePro snöplogen. Tillverkaren rekommenderar kontroll av hydraulolja nivå som en del av en regelbunden försäsongen underhåll program varje år. Hydraulolja bör bytas varje år efter varje plog säsong. Hissen bagge in helt nere
2

Place. Med en kombination nyckel avlägsnar påfyllningspluggen ovanpå den hydrauliska pumpkroppen, bredvid hissen RAM. Vätskenivån ska vara 1-1/2 inches under påfyllningshålet.
3

Lägg Meyer hydraulolja vid behov. Sätt tillbaka påfyllningspluggen och dra åt.
Byt hydraulvätska och lufta systemet
4

Kör in cylindern helt i hydraulpumpen. Ta bort avtappningspluggen på sidan av pumphuset med kombinationen skiftnyckel. Dränera vätska från pumpen antingen genom unbolting pumpenheten och hälla det ut avtappningspluggen i sidan av pumphuset, eller genom att ta bort den med en sugpump. På modeller utan en avtappningsplugg, ta bort oljepåfyllningslocket, vänd pumpen upp och ned och dränera vätska ur påfyllningspluggen.
5

Tillträde skärmen-typ hydraulisk filtret genom att ta bort skruven på sidan av pumpens bas intill avtappningspluggen och extrahera filtret från hamnen. Rengör filtret med lacknafta och blåser ut den med tryckluft. Sätt tillbaka filtret och dra åt bulten.
6

Häll Meyer M-1 Hydraulisk vätska i påfyllningshålet tills vätskenivån når 1-1/2 inches från toppen av påfyllningshålet.

7

Lossa de hydrauliska kopplingar på cylindrarna power sportfiske tills hydraulvätska dribblingar ut. Effekt vinkel plogen genom flera back-och-tillbaka cykler tills vätskeflöde från beslag är stadig. Håll ett öga på vätskenivån i pumpen under detta förfarande och fyll vid behov. När systemet luftas, se vätskenivån i pumpen är inom 1-1/2 inches från toppen, sedan installera oljepåfyllningslocket och dra åt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96947.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.