Hur öka Hydraulic Pressure

Hydrauliska system kan tappa trycket när de blir äldre eller som de komponenter lossna och slitage genom användning. Om du befinner dig i behov av en liten ökad makt, kontrollera din hydraulsystemet för läckor, felaktiga ventiler eller andra påtryckningar läckande syndarna. Om du upptäcker att ingen av dessa verkar vara fallet, kan du prova en enkel teknik för att bidra till att öka den hydrauliska trycket i ditt pumpsystem. Saker du behöver
2 fötter av gummi eller vinyl slang nära Old kaffe kan
Hydraulolja
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera intag och påfyllning port för den hydrauliska vätskan. Detta bör tydligt anges med en lufttät tätning lock eller gummiplugg. Vissa dyrare modeller kommer att ha locken eller pluggar tydligt märkt med bränslepåfyllning illustrationer.
2

Vrid eller vinkla pumpen, så att tankning locket vänd uppåt. Om din pump är för stor eller tung att vända på detta sätt, kan du lita på att behållaren är konstruerad för att hålla tanken i denna relativt upprätt läge ändå.
3

Ta av locket eller plugg. Det är särskilt viktigt att lyfta en plugg noga, eftersom tätningen skapar kan orsaka att vätska stänker när du bryter som tätar. Öppna alltid ett vakuum förslutna behållare med ansiktet höll på säkert avstånd från öppningen.
4

Mata slangen eller tratten bränslepåfyllning-port öppning.
5

Insert den motsatta änden av slangen i den hydrauliska bränslet i kaffet kan.
6

Låt pumpen cykla runt åtta till tio gånger. Detta kommer inte bara att dra någon behövde vätska i pumpen från kaffe kan, men det kommer också att tvinga någon luft som kan fastna i kolvarna ur pumpen.
7

Håll ett vakande öga på temperaturen på pumpen. På grund av avbrott i vakuum, kan denna process avbryta de normala kylning cykler av det hydrauliska systemet. Låt inte pumpen eller cylindrar att överhettas.
8

Torka av proppen eller locket för att avlägsna allt skräp eller föroreningar som kan ha fått på det under förfarandet.
9 < p> Sätt på locket eller proppen. Täta tanköppningen tätt att återupprätta vakuumtätningen i pumpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96919.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.