Så här använder & Operate hydraulventiler

Den hydrauliska ventilen är som en trafikkontroll signal vid en fyrvägskorsning. Det kan låta öst och västlig körfiler att kontinuerligt flöda tills de lätta förändringar som skulle möjliggöra norr eller sydgående körfält att flöda. Den öst-och västgående trafik flöde representerar cirkulerande hydraulvätska. Den hydrauliska ventilen är representativ för trafiksignal. Skjut den hydrauliska ventilen och cirkulerande vätska avleds att förlänga en hydraulcylinder. Dra den hydrauliska ventilen och vätska avleds till entreprenaden samma RAM. Den hydrauliska ventilen är endast en liten del av det totala systemet. Saker du behöver Sida 2 spak hydraulventil bank
Snöplog lastbil
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
Operate Hydraulic Valve Bank på en snöplog
1

Starta trucken snöplogen och låt den gå på tomgång tills motorn nått driftstemperatur.
2

Skjut den första spaken för hydraulventil bank i hytten på en snöplog lastbil. I detta fall, avleder det fluidum till frontmonterad plog RAM och höjer snöplog från marken.
3

Släpp den första spaken och snöplogen blir hängande från marken.

4

Dra den första spaken och den suspenderade plogen kommer att gå ner och återgå till marken redo för lastbilen att ploga snö.
5

Skjut den andra spaken i ventilen bank och det avleder hydraulvätska till den anslutna kolven som roterar plogen till vänster. Släpp spaken och plogen förblir roteras till left.This tillåter plöjd snön för att lämna plogbladet till den vänstra sidan av en utfart.
6

Dra den andra hävarmen av ventilen banken och det avleder hydraulvätska till den andra änden av den hydrauliska kolven förbunden att rotera plogen, denna gång åt höger. Varje gång spaken släpps plogen kommer att sluta rotera, så det är möjligt att stoppa plogen roterar när plogen är helt rak. Dra och håll spaken under en längre tid och plogen kommer att rotera helt rätt att entlediga plogade snön på höger sida av en uppfart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96941.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.