Var hitta Erbjudanden på Utombordsmotorer

Om du letar efter en utombordsmotor för din ponton båt, sportfiske båt eller segelbåt, finns det några ställen att vända. Det kommer att bli en ganska kostsam köp som dessa maskiner är ganska avancerad och bra sådana kan kosta så mycket som $ 25.000 splitternytt. Du kan klippa en stor del av denna kostnad om du köper en som används. Här är några ställen att börja. Saker du behöver
CarComputerPhone
Visa fler instruktioner
Var du hittar erbjudanden om Utombordsmotorer
1

Logga in på Internet och kolla sekretessbelagda sajter som Craigslist, Boattrader.com och även eBay. Folk säljer begagnade utombordare hela tiden på en stor rabatt. Den enda haken är att utombordaren kan vara i behov av reparation. Köp en med en garanti, eller få en garanti på alla utombordare du köper.
2

Skura webbplatser som fokuserar enbart på utombordsmotorer, som Internetoutboards. Den här sajten har en last av information om ämnet, liksom hundratals utombordare som säljs under detaljhandeln.
3

Sök gula sidorna för marinor och återförsäljare båt, sedan ringa och fråga om någon överblivna utombordare de är villiga att sälja med rabatt. Vissa marinor har extra utombordare som lossnade båtar som de sålde till kunder som hade sin egen, eller som de har förvärvat från någon annan. Detta kan resultera i det bästa du någonsin kan hitta.
4

Besök en auktion av polisen beslagtagna fordon. De hålls i nästan varje större storstadsområde, flera gånger om året. Vid dessa auktioner, båtar och andra vattenskotrar ofta säljs. Det kan vara möjligt att köpa en båt mycket billigt, ta utombordare och sälja båten själv, eller handeln för ett par bättre utombordare på en lokal återförsäljare.
5

Du hittar ombyggda motorer på båten reparationsverkstäder, renovera butiker och större lager som utombordaren Exchange i Waterford, Vanligtvis Conn, är dessa typer av företag som ligger nära stora kustområden och centra båtliv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96931.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.