Hur att bestämma tryck som behövs för Hydraulic Systems

Hydrauliska system fungerar normalt med vätska som lagras under en stor press. Att ha rätt mängd tryck för hydrauliska system kan öka arbetseffektivitet och minska mekaniskt fel och skador. Som tur är kan fastställa trycket behövs i hydraulsystemet relativt enkelt och i ett antal olika sätt. Instruktioner
1

Bestäm liter per minut (GPM) rating för ditt hydraulsystem. Mest grundläggande system kommer att ha pumpar som flyttar 0,5-1 liter per minut. Om du har ytterligare utrustning eller klämmor knutna till enheten eller om du har en ökad kapacitet, kan detta öka eller minska en aning, beroende på de skatte dessa ytterligare bitar.
2

Notera storleken och kraften i motorn i hydraulsystemet. Den hästkrafter av pumpenheten blir den primära faktor som avgör trycket som behövs för ditt hydraulsystem.
3

Mät storleken på pumpens reservoar. Detta är typiskt allt från 1 till 5 liter i kapacitet. Reservoaren kapaciteten kommer inte bara hjälpa dig att bestämma det hydrauliska trycket som behövs, men det kommer också att ange hur lång tid ditt hydraulsystemet kan arbeta utan att bli utfiskade.
4

igenom instruktionen och bruksanvisning för just din hydrauliskt lyftsystem. Dessa dokument har viktiga data om din specifika maskinens tryck krav och bör vara ditt primära informationskälla för alla justeringar ditt lyft. För instruktioner, kan du också prova Autoquip, en stor återförsäljare av hydrauliska hissar som har en speciell litteratur sida med manualer i PDF-format (se Resources nedan).
5

Behåll relief-ventil inställningar. Dessa ställs in av tillverkaren till specifika utformning och krav kod, så att justera dem kan destabilisera hela systemet.
6

Beräkna kompressibilitet vätska du använder. Du bör alltid använda särskilda vätskor som anges i bruksanvisningen för ditt hydraulsystem för bästa prestanda. Men om du tycker att det är nödvändigt att använda någon annan vätska, kan du använda ett relativt enkelt ekvation för att bestämma kompressibilitet för ditt hydraulsystem. Du kan hitta denna ekvation, tillsammans med många andra användbara ekvationer, i Precision Fluid Power websiteordlista (se Resources nedan).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96920.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.