Hur man installerar Gasflaskor Hydraulik

Även de metoder som används för att installera cylindrar i suspension för att stödja ett hydraulsystemet kommer att variera från bil till bil, det finns ett halvt dussin vanliga fjädring typer som har standardiserade installationsteknik. Om du har en fast framaxel, en A-arm, torsionsstång, bladfjäder, fjäderben eller chain bridge suspension, hittar du att du kan installera cylindrar genom att följa några relativt enkla åtgärder. Saker du behöver
Brickor
Metal-skärverktyg
Borrmaskin
Svetspistol
svetsskärm
bladfjäder fäste
ramfästet
Visa mer Instruktioner
1 cylindrar

Mount atop låg profil spiralfjädrar om du har en solid axel suspension. Fäst en bricka till toppen av hylsan av cylindern så att cylindern driver upp mot ramen när den fylls med olja. För att underlätta obehindrad passage av cylindrarna, blir det troligen nödvändigt att skära bort en del av plåten i bagaget.
2

Bifoga dina cylindrar till spiralfjädrar av en A-arm (eller I-balk) suspension genom borrning 1,5-tums hål i suspension munk vid den punkt där cylindern skär med munken. Cylindrarna bör inriktas på om en 15-graders vinkel, pekar uppåt och inåt, och fästs på plats med skruvar genom Ring hål.
3

Räkna med att kolvstången för en vridning bar upphängningscylinder mount kommer förborrade. Enkelt orientera cylindern med sin mössa uppåt, och anslut den till spiralfjädern som skjuter upp i chock tornet. Sedan, förstärka fästet shock mount genom svetsning en metallplatta för det.
4

Använd en ramfästet och en bladfjäder fäste att fästa cylindrarna till en bladfjädring. Cylindern ska gå från den ramfästet, med locket överkant vidrör den nedre sidan av ramen mount. Cylinderlocket kommer också trycka mot spiralfjädern, och du måste bifoga ett fäste bladfjäder till botten av spiralfjädern att säkerställa cylindern trycker mot sin kolv ordentligt.
5

Install hydraulikcylindrar till en strut suspension genom svetsning den ursprungliga strut plattan till upphängningsfjädern. Låt det svalna och sedan hack strut bostäder ca 2 inches så att cylindern du installerar i huset, vilket kommer att vila direkt, inte skjuta under botten på strut bostäder. Förstärk cylindern, om så är nödvändigt, och tänk på att varje biltillverkares strut fjädring är annorlunda, och du kan behöva använda en annan metod - som en professionell kan lära dig -. Beroende på märke på din bil

6

Bolt hydraulik cylindern axeln till dina axlar rör om du har en spole-over suspension, och svetsa en cylinder till både sidofästen av en kedja bro suspension. Kedjebron och coil-over suspensioner är knepigt att installera cylindrar på, men LayItLow.com erbjuder en detaljerad förklaring av processen, inklusive diagram (se Resurser nedan).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96929.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.